ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός πιέζει για τον Σκρτελ, μιλά μαζί του ο Βαλμπουενά"

"Ο Ολυμπιακός πιέζει για τον Σκρτελ, μιλά μαζί του ο Βαλμπουενά"

Ο Τούρκος ατζέντης του Μάρτιν Σκρτελ, Μιτχάτ Χαλίς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πιέζει πολύ για τη μεταγραφή του Σλοβάκου αμυντικού και υποστηρίζει ότι εχει επικοινωνήσει με τον παίκτη και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Μάρτιν Σκρτελ παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και συνεχίζει το... ψηστήρι, προκειμένου να τον μεταπείσει και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Ο Τούρκος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μιτχάτ Χαλίς, αποκάλυψε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Ajansspor" πως οι Πειραιώτες πιέζουν πολυ την πλευρά του Σλόβάκου στόπερ και μάλιστα έχουν βάλει στο παιχνίδι και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ώστε να τον πείσει να συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα.

"Είχαμε συνάντηση με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το συμβόλαιο. Μπορεί να φύγει. Γενικά είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα έπαιζε σε χώρες που κάνει κρύο όπως η Αγγλία και η Ρωσία. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του .

Μάλιστα, ο Βαλμπουενά τηλεφωνεί κάθε μέρα στον Σκρτελ και του ζητάει να έρθει στον Ολυμπιακό. Τον εμπιστεύεται και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει . Προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στην απόκτησή του. Θεωρεί πως μπορούν να πετύχουν και οι δύο. Οι Έλληνες πιέζουν για τη μεταγραφή, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα", ανέφερε ο Χαλίς για τον Σκρτελ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ