ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"O Ολυμπιακός εξετάζει τον Ασαμόα της Ίντερ"

Inter Milan's Kwadwo Asamoah controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Kwadwo Asamoah controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Κουάντουο Ασαμόα της Ίντερ σύμφωνα με ΜΜΕ στην Γκάνα μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το Sports World Ghana ο Κουάντουο Ασαμόα βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος Γκανέζος αριστερός full μπακ εξετάζεται σύμφωνα με το δημοσίευμα της αφρικανικής χώρας μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Τον παίκτη, ωστόσο, φέρεται να θέλουν και οι Μπενεβέντο (Ιταλία), Σαουθάμπτον (Αγγλία), Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι (Τουρκία). Ο Ασαμόα γεννήθηκε στην πρωτεύουσα, Άκρα, και ξεκίνησε την καριέρα από τη Λίμπερτι.

Το 2007 ήλθε στην Ευρώπη για την ελβετική Μπελιντσόνα, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Τορίνο και Ουντινέζε. Η ομάδα του Φρίουλι τον απέκτησε το 2009 αντί 1.000.000 ευρώ και τον πούλησε το 2012 στη Γιουβέντους αντί 18.000.000 ευρώ.

Η Ίντερ τον απέκτησε το 2018, έχοντας μείνει ελεύθερος από τους μπιανκονέρι. Με τους νερατζούρι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ωστόσο δεν είναι στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραφίνια: "Φεύγω, θα μιλήσω τη Δευτέρα για τη μεταγραφή μου"
Ολυμπιακός: Γιατί προτίμησε Ραφίνια ο Μαρτίνς

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ