ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο νέος συνεργάτης του Λεμονή

Ο νέος συνεργάτης του Λεμονή

Το τιμ του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια νέα άφιξη. Αποχώρηση του Αριέλ Ιμπαγάσα,ο οποίος επέστρεψε στην Κ20 δίπλα στον Βασίλη Βούζα. Με ποιους θα δουλέψει ο 57χρονος κόουτς.

Το τιμ που θα δουλέψει ο Τάκης Λεμονής ολοκληρώθηκε σήμερα (Σάββατο, 25/3) με την προσθήκη ενός ακόμη συνεργάτη στο πλευρό του έμπειρου τεχνικού. Ήταν γνωστό από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας ο 57χρονος κόουτς ότι δεν θα γίνονταν πολλές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα του Βασίλη Βούζα. Κι έτσι έγινε...

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ήθελε δίπλα του τον μόνιμο συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια και πρώην συμπαίκτη του στον Λεβαδειακό Μιχάλη Καβαλιέρη.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν πρώτος βοηθός του Βούζα, επέστρεψε από χθες δίπλα του στην Κ20 και δεν συνεχίζει στην πρώτη ομάδα.

Ο Τάκης Λεμονής κράτησε στο τιμ ως βοηθό -πλην του Καβαλιέρη- και τον Τάσο Πάντο, τον οποίο ξέρει καλά, μιας και τον είχε και ως ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό, ενώ παρέμειναν ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης, ο υπεύθυνος για την εκγύμναση των γκολκίπερ Αλέκος Ράντος, αλλά και η εργοφυσιολόγος-διατροφολόγος Μαρία Λυκομήτρου.

Στο περιθώριο του φιλικού με την Κ20 έκανε την εμφάνισή του κι ένας ακόμη συνεργάτης του Τάκη Λεμονή, ο οποίος έπιασε ήδη δουλειά. Πρόκειται για τον γυμναστή-εργοφυσιολόγο Γιάννη Ντουρουντό, ο οποίος είναι μαζί με τον κόουτς των "ερυθρολεύκων" από το 2010.

Έχει εργαστεί σε Πανθρακικό, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ήταν μαζί με τον προπονητή του Ολυμπιακού και στο διάστημα που εργάστηκε στην Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας. Είναι κάτοχος διπλώματος"UEFA A".

Με αυτή την προσθήκη κλείνει και ο αριθμός των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τον Τάκη Λεμονή σε αυτό το νέο του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό με στόχο το νταμπλ...

*Στη φωτογραφία διακρίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Γιάννης Ντουρουντός, Μιχάλης Καβαλιέρης και Τάκης Λεμονής κατά την παρουσίαση τους από την Αλ Ραέντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ