ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπέντο έδειξε βίντεο του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Αύγουστο!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τον Πάουλο Μπέντο να δείχνει στους παίκτες του βίντεο των Ηπειρωτών, το οποίο δεν ήταν και πολύ πρόσφατο.

Η 14η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (12/12, 19:30) στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στην πόλη της Ηπείρου, όπου θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν το +7 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, η αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ο ΠΑΣ έχει αποδείξει πως φέτος είναι μία ιδιαίτερα δυσκατάβλητη ομάδα, πόσω μάλλον μέσα στο "σπίτι" του. Ο Πάουλο Μπέντο δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, θα πρέπει όμως να αλλάξει κάτι όσον αφορά στα βίντεο που δείχνει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, κατά την ανάλυση του αντιπάλου, έδειξε στους παίκτες του βίντεο από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ! Δηλαδή από τις 4 Αυγούστου, όταν η ομάδα των Ιωαννίνων είχε αντιμετωπίσει τους Ολλανδούς στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, σε μία χρονική περίοδο όπου ακόμα έψαχνε τα πατήματά της και δεν παρουσίαζε ούτε στο ελάχιστο την εικόνα που παρουσιάζει τώρα.

Βέβαια, ο Μπέντο πιθανόν να είχε τους λόγους του που προέβη σε μία τέτοια ενέργεια, αλλά ποτέ στο παρελθόν στον Ολυμπιακό δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο, να δείξει προπονητής πλάνα από αγώνα προ τεσσάρων μηνών, όπου η αντίπαλη ομάδα σχεδόν βρισκόταν σε φάση προετοιμασίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ