ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μόνχε στην Όρντουσπορ!

Ο Μόνχε στην Όρντουσπορ!
INTIME SPORTS

Η Τουρκία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βισέντε Μόνχε καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Όρντουσπορ.

Ο Βισέντε Μόνχε είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο δεν υπολογιζόταν από τους νταμπλούχους Ελλάδας , με αποτέλεσμα να αναζητήσει κάποια άλλη ποδοσφαιρική στέγη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή την βρήκε τελικά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Όρντουσπορ, την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ η οποία είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο από τους Πειραιώτες (δανεικό για έξι μήνες) τον Φρανθίσκο Χαβίτο.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 31άχρονου ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Ολυμπιακό να αποκομίζει οικονομικό όφελος, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό.

"Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στην ίδια ομάδα με έναν μεγάλο δάσκαλο όπως είναι ο Κούπερ.

Ο πρόεδρος της Όρντουσπορ μου είπε ότι ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μόνχε στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος άσος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή .

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ωστόσο, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στην τουρκική ομάδα.

Ο Μόνχε στην Όρντουσπορ!

Η είδηση της μεταγραφής του Μόνχε στην ιστοσελίδα της Όρντουσπορ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ