ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίλιτς προϊδεάζει την Ριέκα για... κόλαση στο Καραϊσκάκη

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΒΟΓΕ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μίλιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρβόγε Μίλιτς μίλησε στους συμπατριώτες του για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ριέκα και ανέφερε πως θα συναντήσει ατμόσφαιρα-κόλαση η κροατική ομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο ματς της 16ης Αυγούστου.

Στην Κροατία μίλησε ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Χρβόγε Μίλιτς, για τις επικίμεινες αναμετρήσεις με τη Ριέκα για τα playoffs του Champions League, τονίζοντας πως η αντίπαλος της ομάδας του θα συναντήσει κολαστήριο στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο ματς της 16ης Αυγούστου. Παράλληλα, είπε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Το πρώτο παιχνίδι είναι σε δέκα ημέρες και ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος. Φαίνεται πως για να περάσουμε στο Champions League, θα πρέπει πρώτα να περάσουμε από τα Βαλκάνια και τους πρωταθλητές τους. Τι να πεις. Από τους πέντε πιθανούς αντιπάλους, ήθελα να αποφύγουμε τη Ριέκα. Αλλά εντέλει κληρωθήκαμε με αυτή, οπότε...".

Γιατί θέλατε να αποφύγετε την ομάδα; Επειδή είναι από την Κροατία;

"Αυτό που λες και επειδή η Ριέκα έχει αποδείξει πως είναι καλή ομάδα. Θα κλειστεί και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις".

Είστε η ομάδα που θα περάσει στο Champions League;

"Δεν θα ήθελα να μιλήσω με πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν θα ήθελα να προσβάλω κανέναν. Άπαντες συμφωνούν πως εμείς είμαστε η ομάδα που περιμένουν όλοι να περάσει".

Μίλησες στους συμπαίκτες σου για τον αντίπαλο; Σε ρώτησαν για τη Ριέκα;

"Στους περισσότερους όχι, αλλά με τον κόουτς Χάσι και τον Μπάμπιτς, ναι. Λίγο, όμως".

Τι τους είπες για τη Ριέκα; Ο Μάρκο Μπάμπιτς την παρακολούθησε αρκετές φορές.

"Ο Κεκ κάνει εξαιρετική δουλειά, άρα έχει αναβαθμίσει την ομάδα εκεί πέντε χρόνια. Συνεχώς την βελτιώνει και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Η Ριέκα έκανε το νταμπλ και άξια εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη. Με όποιον και να κληρώνοταν, θα προσπαθούσε να αρπάξει την ευκαιρία και εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς η Ριέκα είναι επικίνδυνη. Ειδικότερα στις αντεπιθέσεις και σε τέτοιου είδους παιχνίδια".

Τώρα, δεξιά είναι ο Κβρζιτς, αλλά θυμήσου τους Βέσοβιτς και Ριστόφσκι.

"Αυτή είναι η δεξιά πλευρά, αλλά έχουμε κι εμείς τις δικές μας μονάδες και ξέρουμε τον σωστό τρόπο για να τους σταματήσουμε. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και πρακτικά παίζουμε κάθε χρόνο στο Champions League, οπότε δεν έχει σημασία να το αποφύγουμε αυτό, αλλά να το αντιμετωπίσουμε".

Το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσετε από αυτό το ματς να πάρετε την πρόκριση;

"Η Ριέκα δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν, αλλά πρέπει να πω πως δεν έχει παίξει σε ατμόσφαιρα όπως στον Πειραιά. Όταν έρθει εδώ, θα την περιμένει κόλαση και θα το διαπιστώσει. Όπως με την Παρτιζάν "καθαρίσαμε" σχεδόν τα πάντα από το πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι, ελπίζω πως αυτό θα κάνουμε και με τη Ριέκα. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και αυτός είναι ο λόγος που όλοι το αγαπούν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ