ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο... Heavy Metal ύμνος του Ολυμπιακού. Ακούστε το!

Ο... Heavy Metal ύμνος του Ολυμπιακού. Ακούστε το!
INTIME SPORTS

Θυμάστε τον πρώτο ύμνο του Ολυμπιακού του 1930; Ακούστε τον σε metal έκδοση και ετοιμαστείτε να μην τον αναγνωρίσετε και "χτυπηθείτε" με το κασκόλ στο χέρι!

Κάθε τι παλιό και κλασικό κουβαλάει μαζί του δεκάδες ιστορίες, πολλές χαρές, πολλές πίκρες και αρκετή μαγεία που έχει πάντα το παρελθόν. Άλλωστε ο χρόνος πίσω δεν γυρνά και πάντα υπάρχει νοσταλγία γι' αυτό που ποτέ δεν θα ξαναζήσουμε.

Έτσι και ο πρώτος, αυθεντικός και κλασικός ύμνος του Ολυμπιακού πάντα συγκινεί τους παλιούς και προκαλεί δέος στους νεότερους φιλάθλους της ομάδας, για τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας που έχουν ακούσει, αλλά δεν έχουν ζήσει.

Στον Πειραιά όμως προχωρούν πάντα με τα βήματα της νέας εποχής και είναι ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Έτσι και τώρα δεν είπαν "όχι" σε μια πρωτότυπη εκδοχή του παλιού και πρώτου ύμνου της ομάδας.

Ένα metal συγκρότημα "πάντρεψε" τους σκληρούς και μεταλλικούς ήχους με τον κλασικό ρυθμό και τους διαχρονικούς στίχους του πρώτου ύμνου της ομάδας και το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητα ιδιαίτερο και διαφορετικό. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τον αυθεντικό, όμως κι αυτός έχει τη δική του μαγεία.

Ετοιμαστείτε, πάρτε ροκ διάθεση και απολαύστε την metal διασκευή του ύμνου του Ολυμπιακού, που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, olympiacos.org .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ