Ο... Heavy Metal ύμνος του Ολυμπιακού. Ακούστε το!

Θυμάστε τον πρώτο ύμνο του Ολυμπιακού του 1930; Ακούστε τον σε metal έκδοση και ετοιμαστείτε να μην τον αναγνωρίσετε και "χτυπηθείτε" με το κασκόλ στο χέρι!

Κάθε τι παλιό και κλασικό κουβαλάει μαζί του δεκάδες ιστορίες, πολλές χαρές, πολλές πίκρες και αρκετή μαγεία που έχει πάντα το παρελθόν. Άλλωστε ο χρόνος πίσω δεν γυρνά και πάντα υπάρχει νοσταλγία γι' αυτό που ποτέ δεν θα ξαναζήσουμε.

 

Έτσι και ο πρώτος, αυθεντικός και κλασικός ύμνος του Ολυμπιακού πάντα συγκινεί τους παλιούς και προκαλεί δέος στους νεότερους φιλάθλους της ομάδας, για τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας που έχουν ακούσει, αλλά δεν έχουν ζήσει.

 

Στον Πειραιά όμως προχωρούν πάντα με τα βήματα της νέας εποχής και είναι ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Έτσι και τώρα δεν είπαν "όχι" σε μια πρωτότυπη εκδοχή του παλιού και πρώτου ύμνου της ομάδας.

 

Ένα metal συγκρότημα "πάντρεψε" τους σκληρούς και μεταλλικούς ήχους με τον κλασικό ρυθμό και τους διαχρονικούς στίχους του πρώτου ύμνου της ομάδας και το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητα ιδιαίτερο και διαφορετικό. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τον αυθεντικό, όμως κι αυτός έχει τη δική του μαγεία.

 

Ετοιμαστείτε, πάρτε ροκ διάθεση και απολαύστε την metal διασκευή του ύμνου του Ολυμπιακού, που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, olympiacos.org.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς το πιο πολυτελές πάρτι του πλανήτη κατέληξε σε φιάσκο

Ένας 24χρονος Ελληνοαμερικάνος έκανε τα πλουσιόπαιδα να κλαίνε στις Μπαχάμες και το Netflix το κάνει ντοκιμαντέρ.

Κάψιμο λίπους με αλτήρες: Απλά, δυνατά, αποτελεσματικά

Μια προπόνηση που ζητάει από σένα 35 λεπτά τη μέρα και σου ανταποδίδει ένα αρμονικά γραμμωμένο σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ