ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό"

"Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό"
Ματιέ-Γαλλία-Ντεσάμπ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ μπακ που θα κάνει την διαφορά και τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/6) ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, έγραψε ότι ο Ζερεμί Ματιέ της Μπαρτσελόνα προτάθηκε στους Πειραιώτες.

Ο Μπέσνικ Χάσι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ίσως και σήμερα (7/6) να υπάρξουν ανακοινώσεις με τον 46χρονο προπονητή, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει από την διοίκηση των Πειραιωτών τουλάχιστον πέντε μετεγγραφές 11άδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χάσι στις συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κυρίως με τους Ουσίγιος και Βρέντζο, θέλει έναν στόπερ, ένα "6-8άρι, εξτρέμ, έναν αριστερό μπακ και έναν σέντερ φορ.

Για την θέση του στόπερ, στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης ηγέτης, ο οποίος να έχει εμπειρία, παραστάσεις και να μπορεί να κάνει την διαφορά. Με λίγα λόγια, έναν παίκτη επιπέδου Μέλμπεργκ. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/6), ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, ο οποίος εργάζεται για το γαλλικό Canal+ και το Eurosport, έγραψε στο twitter ότι ο Ζερεμί Ματιέ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος πολύπειρος αμυντικός, αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως, είναι μια δύσκολη περίπτωση, καθώς για την απόκτησή του ενδιαφέρονται πολλές ομάδες από την Γερμανία και την Γαλλία, με τις Λεβερκούζεν και Μαρσέιγ να βρίσκονται ανάμεσα τους.

Θυμίζουμε μάλιστα πως η Μπαρτσελόνα είχε δώσει 20.000.000 ευρώ στη Βαλένθια για να τον αποκτήσει, όπερ σημαίνει ότι και το κασέ του θα είναι αλμυρό. Όπως και να 'χει όμως, ενέπλεξε τον Ολυμπιακό με τον Ματιέ και μένει να δούμε αν έχει βάση αυτό το ρεπορτάζ.

Ο Ματιέ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Σοσό το 2002 και το 2005 μετακόμισε στην Τουλούζ. Εκεί έπαιξε ως το 2009, πήρε μετεγγραφή στην Ισπανία και τη Βαλένθια, έμεινε ως το 2014 και τότε αποφάσισε να επενδύσει στις ικανότητές του η Μπαρτσελόνα. Να τονιστεί πως είναι και πέντε φορές διεθνής με τους "τρικολόρ".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ