ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ματέο Γκαρσία αποφασίζει

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το δίκτυο Mozzartsport μετέδωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου πως εξακολουθεί να υφίσταται η μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα για τον Ματέο Γκαρσία και σήμερα (18/8) αναμένονται τα σπουδαία.

Το σίριαλ Ματέο Γκαρσία καλά κρατεί και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά πού θα καταλήξει η... μπίλια. Αν ήταν μόνο στο χέρι του ποδοσφαιριστή, τότε θα ερχόταν στον Ολυμπιακό, αφού φαίνεται πως ο 23χρονος προτιμά να επιστρέψει στη χώρα μας (πέρυσι έκανε τρομερή σεζόν με τον Άρη) και να μην μετακομίσει στη Σερβία.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχει συμφωνία της Λας Πάλμας με τον Ερυθρό Αστέρα και ο παίκτης είναι στο Βελιγράδι για να διαπραγματευτεί με τους Σέρβους. Το σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός εξτρέμ δεν θα συνεχίσει στην πατρίδα του, αφού η Λας Πάλμας δεν πρόκειται να τον κρατήσει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πολύ αργά το βράδυ του Σαββάτου (17/8) το δίκτυο Mozzartsport, το δίλημμα παραμένει Ολυμπιακός ή Ερυθρός Αστέρας και πως δεν υπήρξαν εξελίξεις. Το πιθανότερο είναι πως σήμερα (18/8) θα γίνουν άπαντες... σοφότεροι και ο Γκαρσία θα επιλέξει το πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Θα υπάρξει και νέος κύκλος επαφών, προτού αποφασίσει. Στο Βελιγράδι είναι μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς της Λας Πάλμας και τον ατζέντη του, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς. Αν αποφάσιζαν οι Ισπανοί, θα τον έδιναν στον Ερυθρό Αστέρα, διότι οι δυο ομάδες τα έχουν βρει στα 1,8 εκατ. ευρώ, όμως την ίδια στιγμή το συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Γκαρσία είναι καλύτερο.

Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων, λοιπόν, σε ένα θρίλερ που ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το φινάλε του. Ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής και περιμένει τον Ισπανό εξτρέμ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Θρίλερ με Ματέο Γκαρσία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ