ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρτίνς "τρέχει" με 90

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξεχωριστό το ματς κόντρα στην Άρσεναλ για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς προσπερνά τον Αλκέτα Παναγούλια και την Κυριακή πιάνει και τον Μίτσελ σε παρουσίες στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δεν είναι ένα απλό ματς αυτό της Πέμπτης (20/02, 22:00) για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα καθίσει για 90ή φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού, σε επίσημο ματς. Ανέλαβε το καλοκαίρι του 2018, συνεχίζει με στόχο φέτος να υλοποιήσει τους στόχους των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη και κίνητρό του, είναι και οι ατομικές επιδόσεις.

Ο 49χρονος προπονητής των "ερυθρολεύκων", στον αγώνα με τον Πανιώνιο, κάθισε για 89η φορά στον πάγκο των Πειραιωτών. Και την Πέμπτη, στο ραντεβού του απέναντι στην Άρσεναλ, θα καθίσει για 90ή. Φουλάρει για τα 100 ματς στον πάγκο, σαφέστατα μια ξεχωριστή επίδοση, ειδικά για έναν τέτοιο πάγκο, με τόσο μεγάλη πίεση. Αποδέκτης της άλλωστε, έχει γίνει και ο ίδιος…

Ο Μαρτίνς, με το ματς κόντρα στην Άρσεναλ, προσπερνά τον Αλκέτα Παναγούλια. Ο αείμνηστος Έλληνας τεχνικός, είχε καθίσει για 89 ματς στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Σε τέσσερις μάλιστα σεζόν (1981-82, 1982-83, 1986-87, 1987-88), σε άλλα χρόνια, καθώς ο Μαρτίνς τον ξεπερνά χωρίς καν να έχει συμπληρωθεί η δεύτερή του σεζόν στο σύλλογο.

Την Κυριακή στην Τούμπα και στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Μαρτίνς θα πιάσει και τον Μίτσελ. Ο νυν τεχνικός της Πούμας στο Μεξικό, είχε κάνει 91 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού. Είχε αναλάβει τον Φεβρουάριο του 2013, είχε φύγει τον Ιανουάριο του 2015.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ