ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρτίνς για το poll του Sport24.gr: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, σπουδαίος ο Βαλβέρδε"

Ο Μαρτίνς για το poll του Sport24.gr: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, σπουδαίος ο Βαλβέρδε"

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακηρύχθηκε μέσα από το poll του Sport24.gr κορυφαίος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος ευχαρίστησε τον κόσμο λέγοντας ότι έχει εισπράξει αυτή την αγάπη.

Οι αναγνώστες του Sport24.gr επέλεξαν τον Πέδρο Μαρτίνς ως τον κορυφαίο προπονητη της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού, μπροστά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε (34%) και Ντούσαν Μπάγεβιτς (21%). Με ποσοστό 45% ο Πορτογάλος έκανε... θραύση και απέσπασε τις προτιμήσεις των φίλων των "ερυθρόλευκων" για την ομάδα που έχει παρουσιάσει την τελευταία διετία.

Την Παρασκευή (3/7) ο προπονητής του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει στη Nova το αποτέλεσμα του poll του Sport24.gr και ανέφερε: " Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο γιατί νιώθω κι έχω εισπράξει την αγάπη αυτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνονται συγκρίσεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πολύ σπουδαίος προπονητής και το έχει αποδείξει αυτό. Ο καθένας όμως δούλεψε σε διαφορετική εποχή και σε διαφορετικές συνθήκες. Ο καθένας από τους προπονητές στην ώρα του έχει προσφέρει πολλά".

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό σε 101 παιχνίδια με απολογισμό 70 νίκες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες. Φέτος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 25 νίκες και έξι ισοπαλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ