ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρτίνς επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Μάνου στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ / FOOTBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ - ΑΡΗΣ / FOOTBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ και πρώτος σκόρερ της Football League με 24 γκολ, Δημήτρης Μάνος, ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό.

Και επισήμως "ερυθρόλευκος" τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Μάνος. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε κατά την παρουσίασή του ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει αποκτηθεί και ότι θα αξιολογηθεί στην προετοιμασία.

"Το ρόστερ που θα έχουμε, είναι μια συζήτηση που θα παρθεί με την διοίκηση. Είμαστε σε διαδικασία για να μαθαίνω την ακαδημία και τους νέους. Οι Τσιμίκας, Σιώπης, Μανθάτης, Σάλιακας και Μάνος θα έρθουν και θα τους δούμε. Θα παρατηρούμε και άλλους νέους παίκτες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός των "ερυθρόλευκων".

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει στις 16 Μαρτίου ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού και ότι με τον ΟΦΗ είχε προκύψει συμφωνία. Σε 24 παιχνίδια στη Football League ο Μάνος, έχει σημειώσει ισάριθμα τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ της Football League.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του ΟΦΗ, αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Μάνος σημείωσε δύο γκολ. Το δεύτερο ήταν εξαιρετικό, δείτε το:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μαρτίνς: "Οταν δεν θα 'χουμε ποιότητα, να έχουμε ψυχή"
Θεοδωρίδης: "Ήρθε την κατάλληλη στιγμή να δει τα χάλια μας ο νέος προπονητής"

Photo credits: Eurokinissi







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ