ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μάνατζερ του Μήτρογλου απάντησε για Ολυμπιακό

Ο μάνατζερ του Μήτρογλου απάντησε για Ολυμπιακό

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Μήτρογλου, Πάνος Γαλαριώτης, απάντησε στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Τουρκία και θέλουν τον διεθνή φορ να φεύγει από τη Γαλατασαράι και να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη (1/5) οι Τούρκοι υποστήριξαν πως ο Κώστας Μήτρογλου θα φύγει από τη Γαλατασαράι, θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και μάλιστα φιλοξένησαν και δήλωση του προέδρου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, σύμφωνα με την οποία η είδηση της επιστροφής του "Μητρογκόλ" ισχύει και πως "θα δούμε σύντομα τι θα συμβεί".

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς φορ, Πάνος Γαλαριώτης, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και απάντησε: "Ο Κώστας θέλει να κάνει τα πάντα για να κερδίζει σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτό είναι το μόνο που έχει στο μυαλό του. Έχει συμβόλαιο στη Γαλατασαράι για έναν ακόμη χρόνο".

Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα ο Μήτρογλου δόθηκε δανεικός στη Γαλατασαράι από τη Μαρσέιγ για 1,5 χρόνο. Φέτος με τις δύο ομάδες ο 31χρονος στράικερ έχει παίξει σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε γκολ. Με τον Ολυμπιακό έπαιξε στο παρελθόν σε 184 ματς και σημείωσε 82 γκολ. Έχει περάσει ακόμα από Γκλάντμπαχ, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Φούλαμ και Μπενφίκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ