ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μάνατζερ του Ματετά στο Sport24.gr: "Καμία επαφή με τον Ολυμπιακό"

Senegal's Mbaye Niang, top, is tackled by Bosnia and Herzegovina Ognjen Vranjes during a friendly soccer match between Senegal and Bosnia and Herzegovina at the Oceane stadium in Le Havre, northern France, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Senegal's Mbaye Niang, top, is tackled by Bosnia and Herzegovina Ognjen Vranjes during a friendly soccer match between Senegal and Bosnia and Herzegovina at the Oceane stadium in Le Havre, northern France, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Το τελευταίο 24ωρο τα γαλλικά ΜΜΕ τοποθετούν τον Ολυμπιακό στην κούρσα της υπογραφής του Ζαν-Φιλίπ Ματετά, ωστόσο ο μάνατζερ του 21χρονου Γάλλου διαψεύδει κάθε σενάριο επαφής με τους "ερυθρόλευκους".

Προϊόν των τμημάτων υποδομής της Σατορού, ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά αρνήθηκε τον Αύγουστο του 2016 να μετακομίσει στην Premier League για λογαριασμό της Τότεναμ, θεωρώντας πως είναι πολύ νωρίς για εκείνον να αφήσει την Γαλλία για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Λίγες μέρες μετά έγινε παίκτης της Λιόν έναντι 4 εκατ. ευρώ και τον Ιούλιο του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην Χάβρη προκειμένου να αγωνιστεί στη Ligue 2.

Τη σεζόν που ολοκληρώνεται οσονούπω (η Χάβρη παίζει στα playoffs ανόδου, κέρδισε στο πρώτο ματς την Μπρεστ με σκορ 2-0 και εφόσον καταφέρει να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στη ρεβάνς, θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την Ligue 1 στον τελικό με την Αζαξιό), ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά μετράει 17 γκολ σε σύνολο 35 εμφανίσεων και στα 21 του χρόνια μοιάζει έτοιμος για την αγωνιστική του έκρηξη.

Το τελευταίο 24ωρο τα γαλλικά ΜΜΕ τοποθετούν τον Ολυμπιακό στην κούρσα της υπογραφής του παίκτη, ένα σενάριο που όμως μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό για τους Πειραιώτες.

Τουλάχιστον με βάση την απάντηση που έδωσε ο Πασκάλ Ελμπάζ, μάνατζερ του Ματετά, στο Sport24.gr σχετικά με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία.

"Δεν είναι αλήθεια" ξεκαθάρισε ο Ελμπάζ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε είδους επαφή με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη, ακόμη και διερευνητικού χαρακτήρα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης (17/5) στο ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη αναφορικά με τις κινήσεις που αφορούν τη γραμμή κρούσης, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει προεργασία με τον Ντέιβερσον της Παλμέιρας και τον Κλέμπερ της Εστορίλ, που έμεινε ελεύθερος.

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Φαμπρίτσιο στη σκιά των Ντέιβερσον και Κλέμπερ στονΟλυμπιακό
Από τον Σάντμπεργκ στον Τζεμπούρ: οι 7 "πρόδρομοι" του Λάζαρου
Στον τελικό του Europa League o Μαρινάκης
"Χάλασε" η μεταγραφή του Στεργιάκη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ