ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μάνατζερ Κάρλος και ο "ρεπόρτερ" Γκονσάλβες!

Ο μάνατζερ Κάρλος και ο "ρεπόρτερ" Γκονσάλβες!

Ο μάνατζερ του Μπέντο, Κάρλος Γκονσάλβες, κρύβεται πίσω από τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου περί παρεμβάσεων της διοίκησης, σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται στον Πειραιά!

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αυτός που πίεζε την ΠΑΕ το ίδιο βράδυ της ήττας από την ΑΕΚ να πωληθεί ο Ιντέγε στους Κινέζους.

Δεν έχουν περάσει μερικές ώρες από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Πάουλο Μπέντο και ήδη στην Πορτογαλία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια διάφορα δημοσιεύματα με... ρεπορτάζ (ξεκάθαρα από την πλευρά του 47χρονου τεχνικού) για τους λόγους που είδε την πόρτα της εξόδου από τους Πειραιώτες.

Μέσα σε όλα εμφανίστηκε και ένα δημοσίευμα της "Record" ότι "ο Μπέντο έφυγε λόγω των παρεμβάσεων της διοίκησης στη διαχείριση της ομάδας". Επίσης γράφτηκε και το άλλο στην ίδια ιστοσελίδα: "Οι Μάρκο Μάριν, Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες ήταν επιβολή της διοίκησης. Ταυτόχροναη πολιτική των μεταγραφών έπληξε τη δουλειά του Μπέντο. Ο τεχνικός είχε υποδείξει να μην μεταγραφούν οι δύο παίκτες. Ο αρχηγός Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο δεξιός μπακ Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και οι δύο έφυγαν. Πέρα από τα καλά αποτελέσματα έβαλε νεαρούς παίκτες ως βασικούς. Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρέτσος και Νικολάου είναι μερικά παραδείγματα”.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τέτοιου είδους δημοσιεύματα ήταν λογικό να προκαλέσουν εκνευρισμό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι εκτιμούν ότι ο Κάρλος Γκονσάλβες φέρεται να βρίσκεται πίσω απ' όλα αυτά που γράφονται στην Πορτογαλία. Ποιος είναι ο κύριος; Ο μάνατζερ του Πάουλο Μπέντο.

Αν παρατηρήσατε στο κομμάτι που γράφει η "Record"για τιςπωλήσεις των Μιλιβόγεβιτς και Ομάρ, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Ιντέγε. Αποτελούσε κοινό μυστικό σχεδόν από την πρώτη στιγμή ότι πίσω από τη μεταγραφή του Νιγηριανού στην Κίνα, κρυβόταν ένας πορτογαλικός δάκτυλος και συγκεκριμένα ο Κάρλος Γκονσάλβες που έχει ανοίξει για τα καλά τα... πλοκάμια του στη συγκεκριμένη αγορά.

Το ήξερε η μανατζερική πιάτσα ότι ο Γκονσάλβες ήταν αυτός που είχε κινήσει "γη και ουρανό" για να αποχωρήσει από το λιμάνι. Δεν λέμε ότι ο Ιντέγε δεν “ψηνόταν” με τα τρελά λεφτά που του έδιναν οι Κινέζοι. Φυσικά και ήθελε να πάει στην Τιανζίν Τέντα. Απλώς εξηγούμε ότι ο Γκονσάλβες είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να έρθει η συγκεκριμένη πρόταση. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ο Πορτογάλος μάνατζερ δεν έκανε για την... πλάκα του όλη αυτή την ιστορία με τον Νιγηριανό, αλλά επειδή θα είχε ένα πολύ υψηλό οικονομικό αντίτιμο.

Το Sport24.grθα σας δώσει και άλλη μία λεπτομέρεια στην υπόθεση του Ιντέγε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το ίδιο βράδυ δηλαδή, ο Γκονσάλβες μαζί με τους ατζέντηδες του Ιντέγε είχαν πιέσει ασφυκτικά τη διοίκηση να πει άμεσα το "ναι" στους Κινέζους. Εξ αρχής ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αρνητικός. Τότε ο Γκονσάλβες έβαλε μπροστά την επιθυμία του παίκτη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "ο παίκτης θα έχει ψυχολογικά αν δεν πάει στην Κίνα".

Αυτό είναι λοιπόν που έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση και εκνευρισμό στους Πειραιώτες. Ότι ο ίδιος άνθρωπος, ο Γκονσάλβες, από τη μία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φύγει π.χ. ο Ιντέγε (σ.σ. να θυμίσουμε ότι ο Μπέντο σε σχετική ερώτηση στην Άγκυρα για τον Νιγηριανό, εμφανίστηκε ευδιάθετος και σαν να έλεγε "δεν έγινε και τίποτα") και από την άλλη εξελίχθηκε σε "ρεπόρτερ" των πορτογαλικών εφημερίδων, αφήνοντας υπόνοιες ότι ο Μπέντο έφυγε επειδή δεν χρησιμοποιούσε τους... Μάριν, Τσόρι και Καμπιάσο. Προφανώς δεν κατάλαβαν ότι ο Μπέντο έφυγε μεν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην Τούμπα, αλλά κυρίως για την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίαζε ο Ολυμπιακός στο χορτάρι από τον Σεπτέμβριο.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στον Ολυμπιακό να έχουν αρχίσει να μετανιώνουν που δεν απομάκρυναν τον Μπέντο πολύ νωρίτερα. Διαπιστώνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός για να σώσει τον εαυτό του και να μην χαλάσει το όνομά του στην πατρίδα του, έχει βάλει τον μάνατζέρ του να διαδίδει διάφορα για τους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ