ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Λουτσέσκου, ο Λεμονής, ο Χάσι και ο άγνωστος "Χ" (αν υπάρχει) για Ολυμπιακό

O Λουτσέσκου, ο Λεμονής, ο Χάσι και ο άγνωστος "Χ" (αν υπάρχει) για Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο σύμφωνα με την "Marca" επιστρέφει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και το πιθανότερο είναι οι "ερυθρόλευκοι" να στραφούν στη λύση του Ρουμάνου ή του 57χρονου Έλληνα τεχνικού. Εκτός πια κι αν κρύβουν κάποιον... άσο στο μανίκι τους που δεν έχουν διαρρεύσει το όνομά του πουθενά!

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος... Ο Ολυμπιακός θα τρέξει μέσα στην εβδομάδα το θέμα του προπονητή, γιατί πολύ απλά τα περιθώρια στένεψαν και σε 16 μέρες αρχίζει η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Πελεγκρίνο σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η "Marca" οδεύει προς την Αργεντινή για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Οπότε, οι εναλλακτικές λύσεις είναι οι εξής: ο Λουτσέσκου, ο Λεμονής και ο Χάσι (αουτσάιντερ). Εκτός κι αν υπάρχει ένας "άγνωστος Χ", το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει πουθενά, ούτε καν στην μανατζερική πιάτσα.

Στον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν από την πρώτη στιγμή ότι θα πήγαιναν για ξένο προπονητή και για αυτό το λόγο ο Λεμονής είχε λίγες (εώς μηδαμινές) πιθανότητες. Όλο αυτό το διάστημα “ανέβαινε” στο ρεπορτάζ και ο Ρατζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ακόμα δεν έχει απαντήσει στην Γαλατά, προφανώς επειδή περίμενε τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή ο Μπέσνικ Χάσι έχει στο “περίμενε” τις Λόκερεν και Αντβέρπ, γιατί και εκείνος θεωρεί ότι έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στον κόκκινο πάγκο. Αυτή τη στιγμή όμως φαντάζει αουτσάιντερ.

Εντός των επόμενων τριών – τεσσάρων ημερών λοιπόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ανακοινώσουν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League.

** Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Γκιμαράες, αλλά στην Πορτογαλία εκτιμούν ότι αν φύγει από την πατρίδα του, θα προτιμούσε να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα και όχι στην Ελλάδα. Για να δούμε αν θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους οι Πορτογάλοι. Πάντως, ο Μαρτίνς έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους".

*** Υπάρχει και ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος ακόμα παλεύει να βρει λύση με την Ρούμπιν Καζάν ως προς την αποζημίωσή του. Αρέσει στον Ολυμπιακό, είναι και ένας άνθρωπος για τον οποίο είχε κάνει συστατική επιστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με τους Ρώσους και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Επιστρέφει στην Αργεντινή ο Πελεγκρίνο"
Ο χάρτης του Champions League 2017-18 (28/05)
Στην Αθήνα ο Κρίστιανσεν, είδε τα ματς των playoffs
"Δύο εκατ. ευρώ δίνει η Λεγκανές για Σιόβα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ