ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λεάλι για τον εφιάλτη της Μπεσίκτας και τους Καμπιάσο - Ντομίνγκες

Ο Λεάλι για τον εφιάλτη της Μπεσίκτας και τους Καμπιάσο - Ντομίνγκες
Λεάλι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την παρουσία του στον Ολυμπιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκολα Λεάλι, που δήλωσε χαρούμενος για την εμπειρία του στην Ελλάδα και στάθηκε στα ματς με την Μπεσίκτας και το μεγαλείο των Καμπιάσο - Τσόρι.

Για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη συνολική του παρουσία με την φανέλα του Ολυμπιακού μίλησε ο Νικόλα Λεάλι σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Ιταλός γκολκίπερ ρωτήθηκε για τις δύο αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας και δεν κρύφτηκε: "Η χειρότερη στιγμή για εμένα και την ομάδα. Τρεις μέρες αργότερα χάσαμε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...", απάντησε ο Λεάλι και συνέχισε:

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Ακόμη θυμάμαι με περηφάνια τα ματς απέναντι στην Οσμάνλισπορ και την Γιουνγκ Μπόις, τα οποία μας έδωσαν προκρίσεις".

Ο Νικόλα Λεάλι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον Καμπιάσο, αλλά και τον Τσόρι Ντομίνγκες:

"Είμαι ενθουσιασμένος με τον Καμπιάσο, που στην χειρότερή μου βραδιά, ήρθε μου δώσει συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντέδρασα.

Αυτός και Τσόρι είναι μεγάλοι, έχουν κερδίσει πολλά αλλά ακόμη δεν έχουν βαρεθεί. Πάντα έρχονταν πρώτοι στις προπονήσεις και ήταν πάντα έτοιμοι να δουλέψουν".

Αναφορικά με το μέλλον του σχολίασε: "Από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί. Ο στόχος μου είναι να παίζω όπου κι αν βρίσκομαι".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Με 1,2 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια ο Χάσι στον Ολυμπιακό"
Την Τετάρτη η εκδίκαση των εφέσεων Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
FIFA και UEFA τα λένε με τους Big-4
Ψάχνεται για Ντεφούρ, προχωράει για Ροντρίγκες και Βάις ο Ολυμπιακός
Οι πέντε λόγοι της επιλογής Χάσι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ