ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λάζαρος τραγούδησε ξανά τον ύμνο του Ολυμπιακού (VIDEO)

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού μετά το δεύτερο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λουκέρνη. (VIDEO)

Είναι γνωστό πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά είχε πάντα ως όνειρο να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τελικά, το φετινό καλοκαίρι, σε ηλικία 31 ετών, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του.

Την Πέμπτη (09/08), στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, έκανε ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι, σημειώνοντας δύο γκολ και βοηθώντας τα μέγιστα τους Πειραιώτες να επικρατήσουν 4-0 των αντιπάλων τους.

Μάλιστα, μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο τηλεοπτικός τον "συνέλαβε" να τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην παρακάμερα που ανέβασε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, ο Λάζαρος τραγουδάει με πάθος τον στίχο "ομάδα, ομαδάρα μου".

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είχε τραγουδήσει τον ύμνο του Ολυμπιακού και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 4:22 του video:

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στην προετοιμασία:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, 4-0 ο Ολυμπιακός την Λουκέρνη
Χριστοδουλόπουλος: "Ο κόσμος θα γουστάρει τον Ολυμπιακό"
Χριστοδουλόπουλος: ο πρώτος με "Βig-4" συμμετοχές και γκολ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ