ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κούτρης έδειξε το μυστικό με το εξαιρετικό κλίμα στου Ρέντη

Ο Κούτρης έδειξε το μυστικό με το εξαιρετικό κλίμα στου Ρέντη

Ένα από τα "όπλα" του φετινού Ολυμπιακού αναδείχθηκε από τις δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει, η χρονιά για τον Ολυμπιακό σταμάτησε από πλευράς αγώνων στις 12 Μάρτη, στο Καραϊσκάκη. Απέναντι στους Γουλβς. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι στους 16 του Europa League, πρώτοι στο πρωτάθλημα Ελλάδας και μέσα στο Κύπελλο και στα ημιτελικά. Μέσα σε όλους τους τους στόχους δηλαδή.

Σαφέστατα και έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, έχουν πάει πολλά πράγματα καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ένα ακόμη… μυστικό. Το εξαιρετικό κλίμα στο Ρέντη. Ναι, σε αυτό είναι πολύ λογικό να βοήθησαν τα αποτελέσματα, η καλή ψυχολογία που υπάρχει στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Ωστόσο, οι ατάκες του Λεονάρντο Κούτρη στη συνέντευξή του στη Nova, επιβεβαιώνουν αυτό το κλίμα που υπάρχει. " Ο Κώστας πήγαινε τρένο…", είπε για τον Τσιμίκα ο αριστερός μπακ που είναι στο στάδιο της αποκατάστασης, μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στο χιαστό που έκανε. Μια ατάκα που θέλει ψυχή να την πεις, ειδικά όταν αυτή τη θέση αριστερά τη διεκδικούσε αυτός και ο Τσιμίκας.

Η ξεχωριστής σημασίας δήλωσή του, όμως, είναι η παρακάτω. " Ο ένας βοήθησε τον άλλο, όπως συνέβη και φέτος. Θεωρώ πως όπως με βοήθησε εκείνος, έτσι τον βοήθησα κι εγώ, για να έχουμε εξέλιξη. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλο", συμπλήρωσε. Κι εδώ, είναι κάτι που μπορεί να πει κάποιος ότι έχει να κάνει και με το χαρακτήρα των παιδιών. Όταν δεν δίνουν δικαιώματα, όταν δεν δημιουργούν προβλήματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σε αυτό το κομμάτι μπορεί να αισθάνεται πολύ τυχερός. Δεν βρέθηκε στη δύσκολη θέση να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Ίσως η πιο δύσκολη να ήταν του Φορτούνη, αλλά και σε αυτή μπήκε τέλος.

Γενικά πάντως, φέτος το κλίμα στο Ρέντη είναι εξαιρετικό και αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα μυστικά του Ολυμπιακού για την καλή του πορεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ