ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κασίγιας έδωσε συγχαρητήρια στον Σα!

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ίκερ Κασίγιας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ζοζέ Σα για την εξαιρετική του απόδοση στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Η απόδοση του Ζοζέ Σα στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη με 0-1 στο "Κλ. Βικελίδης" ήταν εξαιρετική. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις όπως στην κεφαλιά του Ντιγκινί και στο σουτ του Κολάσο, κρατώντας όρθια την ομάδα του στις στιγμές που έπρεπε να δείξει τα αντανακλαστικά του.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ανταμείβεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τις εμφανίσεις του και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Στο χέρι του είναι να συνεχίζει να υπερασπίζεται τα γκολπόστ των Πειραιωτών και στην συνέχεια της σεζόν.

Ο Σα ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από το παιχνίδι και έγραψε "Μεγάλη νίκη παιδιά", για να ακολουθήσουν "Συγχαρητήρια" από τον τεράστιο Ίκερ Κασίγιας, με τον οποίο άλλωστε συνυπήρξαν στην Πόρτο και γνωρίζονται άριστα.

Το να αναγνωρίζεσαι από έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του κόσμου τις τελευταίες δεκαετίες, είναι πολύ σημαντικό και ο Σα ήρθε στο Λιμάνι για να δείξει το τι μπορεί να κάνει.

Ο Κασίγιας έδωσε συγχαρητήρια στον Σα!
Ο Κασίγιας έδωσε συγχαρητήρια στον Σα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ