ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καμαρά ρυθμιστής της ενδεκάδας του Ολυμπιακού στο "Γεντί Κουλέ"

Ο Καμαρά ρυθμιστής της ενδεκάδας του Ολυμπιακού στο "Γεντί Κουλέ"

Ο Μαντί Καμαρά θα έχει την Πέμπτη (18/10) τετ α τετ με τον Πέδρο Μαρτίνς και αναλόγως ο κόουτς θα αποφασίσει για το αν θα τον ξεκινήσει ή όχι κόντρα στον ΟΦΗ.

Στον αστερισμό του χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, έζησαν στην Γουινέα το προηγούμενο δεκαήμερο, κάτι που ήταν απολύτως φυσιολογικό. Στον αστερισμό του Μαντί Καμαρά όμως ζουν και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με... ανοικτές αγκάλες τους τελευταίους διεθνείς, προκειμένου να βάλει σε μία σειρά τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα που έχει σκοπό να παρατάξει κόντρα στον ΟΦΗ στο ματς της ερχόμενης Κυριακής (21/10, 20.30) στο "Γεντί Κουλέ".

Ένας εξ αυτών είναι ο Καμαρά, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του για το Ηράκλειο. Το ιδανικότερο σενάριο για τον ίδιο θα ήταν να τον επέλεγε για το αρχικό σχήμα.

Όμως, υπάρχει ένα "αλλά" που αφορά την αγωνιστική του κατάσταση. Ο Καμαρά έπαιξε στα δύο ματς με την Ρουάντα για το Κόπα Άφρικα. Μάλιστα, η ρεβάνς έγινε στην Ρουάντα σε ένα γήπεδο που παρέπεμπε σε «βοσκοτόπι» και σίγουρα θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο το σώμα του 21χρονου άσου των ερυθρολεύκων.

Το απόγευμα της Πέμπτης (18/10) ο Καμαρά θα είναι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να τα πει από κοντά με τον Μαρτίνς και αναλόγως με το περιεχόμενο της συζήτησης, να αποφασίσει αν θα τον υπολογίζει για βασικό κόντρα στον ΟΦΗ ή όχι.

Ο Καμαρά πάντως στις πρώτες επαφές που είχε με τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ρουάντα, είχε στείλει το μήνυμα ότι αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα της Κρήτης.

Θεωρεί ότι υπάρχει ακόμη αρκετή... βενζίνη στο ρεζερβουάρ για να παίξει από την αρχή όχι μόνο απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και κόντρα στην Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Αν τελικά ο Μαρτίνς διαπιστώσει και από κοντά ότι ο Καμαρά είναι σε θέση να βοηθήσει στο Ηράκλειο, τότε θα τον βάλει δίπλα στον Γκιλιέρμε στην "κουλούρα" και το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Νάτχο στη θέση του τιμωρημένου Φορτούνη.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΜΑΡΑ

Πάμε τώρα και στο άλλο σενάριο που έχει να κάνει με την απουσία του Καμαρά από την ενδεκάδα. Ο Αφρικανός σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει την Κυριακή (21/10), τότε οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι είναι συγκεκριμένες.

Έως και το βράδυ της Τετάρτης (17/10), οι περισσότερες πληροφορίες σύγκλιναν προς το να δούμε μία τριάδα στα χαφ αλά... "Σαν Σίρο". Δηλαδή, να πάει με τους Γκιλιέρμε, Νάτχο και Τουρέ, όπως είχε πάει και απέναντι στην Μίλαν πριν από δύο εβδομάδες.

Υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Μπουχαλάκη, αλλά σε πρώτη φάση ο Κρητικός χαφ περισσότερο υπολογίζεται για το "6" παρά για να παίξει δίπλα στον Γκιλιέρμε.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ