ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο "κακός χαμός" για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολλές οι δοκιμές από τον 57χρονο τεχνικό όλες τις προηγούμενες μέρες, με τους Ανσαριφάρντ – Καρντόσο, Ρέτσο – Μπουχαλάκη και Καμπιάσο – Ανδρούτσο να “παίζουν” για τρεις θέσεις για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ (13/4, 19.30).

Ο Τάκης Λεμονής έχει πάρει τις αποφάσεις του. Έχει καταλήξει στους "11" που θα παρατάξει το βράδυ της Μ. Πέμπτης (13/4, 19.30) στο Καραϊσκάκη κόντρα στην ΑΕΚ. Το θέμα είναι ότι δεν έχει διαγράψει από την καθημερινότητά του τις... συνήθειες που είχε και στη δεύτερη θητεία του. Το να κρατάει τους παίκτες του στην “τσίτα”.

Το προηγούμενο τριήμερο έκανε αρκετές δοκιμές ο 57χρονος τεχνικός και έχει δώσει μία εντύπωση στους παίκτες του ότι ακόμα ψάχνεται. Πότε είχε τον Ανσαριφάρντ με τους βασικούς, πότε τον Καρντόσο.

Επίσης, πότε είχε τον Ρέτσο σε ρόλο αριστερού μπακ και πότε τον Ντε Λα Μπέγια. Το ίδιο και για τον παρτενέρ του Ρομαό. Πότε ο Ανδρούτσος και πότε ο Καμπιάσο. Από την Μ. Δευτέρα (10/4) έως την Μ. Τετάρτη (12/4) έχει φροντίσει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Είναι και μία τακτική που ακολουθεί πιστά εδώ και πολλά χρόνια, επειδή δεν ζει σε άλλη χώρα και ξέρει ότι πολλά από αυτά που γίνονται στις προπονήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις δοκιμές, διαρρέουν προς τον Τύπο. Οπότε, δεν θέλει να δώσει και στο... πιάτο το τι ακριβώς ετοιμάζει στον αντίπαλο προπονητή. Άλλωστε, την ίδια τακτική φαίνεται ότι ακολουθεί και ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια οι σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται ο Καπίνο στα γκολπόστ, οι τρεις από τους τέσσερις της άμυνας (Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα), ο Ρομαό, ο Φορτούνης και τα δύο “φτερά” της επίθεσης (Σεμπά, Μάριν). Και λίγο πριν από τη σέντρα θα γίνουν γνωστά ποιοι θα ξεκινήσουν στο αριστερό άκρο της άμυνας (Ρέτσος ή Ντε Λα Μπέγια), στη θέση “8” (Καμπιάσο ή Ανδρούτσος) και στην κορυφή της επίθεσης (Ανσαριφάρντ ή Καρντόσο).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ