ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Jogo: "Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ για τη γραμμή κρούσης ο Σλιμανί"

Fenerbahce's Islam Slimani, center, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Spartak Trnava at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce's Islam Slimani, center, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the group D Europa League soccer match between Fenerbahce and Spartak Trnava at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο Ισλάμ Σλιμανί που ακούγεται το τελευταίο δίμηνο για τον Ολυμπιακό, αποτελεί σύμφωνα με την εφημερίδα "O Jogo" τη Νο1 προτεραιότητα της Σπόρτινγκ για τη γραμμή κρούσης.

Το όνομα του Ισλάμ Σλιμανί γράφεται διαρκώς στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος Αλγερινός φορ έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους" και αποτελεί μία από τις λύσεις για την επίθεση. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα " O Jogo", ωστόσο, ο Σλιμανί αποτελεί προτεραιότητα της Σπόρτινγκ για τη γραμμή κρούσης.

Ο Αφρικανός, που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, πέρασε από τα "λιοντάρια" της Λισσαβώνας από το 2013 μέχρι το 2016, με απολογισμό 112 συμμετοχές και 57 γκολ. Ο 31χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 στη Λέστερ, η οποία τον αγόρασε το 2016 αντί 31 εκατ. € και τώρα θα επιδιώξει να τον "ξεφορτωθεί".

Ο 59 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει βάλει και 26 γκολ) είναι ακριβή περίπτωση αφού έχει συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές πάνω απο 4 εκατομμύρια. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 10 εκατ. ευρώ και αν ο Ολυμπιακός έμπαινε στη διαδικασία να τον αποκτήσει, πιθανότατα να το έκανε με τη μορφή δανεισμού.

Φέτος ο διεθνής φορ, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Νιούκαστλ, μετρά πέντε γκολ σε 25 συμμετοχές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ