ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γκιλιέρμε θέλει να παίξει με Μπέρνλι

ΑΦΙΞΗ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα την Πέμπτη (23/08, 21:00) κόντρα στους Άγγλους. Ο μοναδικός που φέρεται να διεκδικεί θέση είναι οΓκιλιέρμε στα χαφ.

Δεν θα είναι πολύ διαφορετικός ο Ολυμπιακός σε πρόσωπα κόντρα στην Μπέρνλι συγκριτικά με τα όσα είδαμε στις διπλές αναμετρήσεις με την Λουκέρνη. Ίσως στη ρεβάνς της Αγγλίας να υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά στο πρώτο ματς του Φαλήρου την προσεχή Πέμπτη (23/08, 21:00) ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να πάει με την ίδια ομάδα.

Να πάει δηλαδή με αυτούς που έχει "παντρέψει" από τα φιλικά και τους χρησιμοποίησε στα ματς με τους Ελβετούς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με λίγα λόγια, το βράδυ της Πέμπτης (23/08) αναμένεται ένας Ολυμπιακός με Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Ποντένσε – Λάζαρο στα "φτερά".

Αν ένας παίκτης "απειλεί" τους παραπάνω αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκιλιέρμε, ο οποίος με την εικόνα που βγάζει στου Ρέντη είναι σαν να λέει στο ερυθρόλευκο τεχνικό τιμ "βάλε με στην ενδεκάδα". Και πάλι όμως, ο Μαρτίνς περισσότερο κλίνει στο δίδυμο Μπουχαλάκη - Καμαρά και να ετοιμάσει τον Γκιλιέρμε για τη ρεβάνς, αφού πρώτα τον ξεκινήσει και κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή (26/8) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαμός για τα εισιτήρια στο Ολυμπιακός - Μπέρνλι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ