ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γκέτσε "τρώει" τον... Φορτούνη!

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπεσίκτας μετά την Μαρσέιγ εμφανίστηκε πρόσφατα ως μία σοβαρή υποψήφια "μνηστήρας" για τον Κώστα Φορτούνη ενόψει καλοκαιριού, αλλά ο Σενιόλ Γκιουνές θα προτιμούσε τον Μάριο Γκέτσε.

Στη Γαλλία ο Κώστας Φορτούνης λόγω του ενδιαφέροντος της Μαρσέιγ κοστολογείται με 7.000.000 ευρώ. Στην Τουρκία η Μπεσίκτας θεωρεί ότι με 10.000.000 ευρώ μπορεί να κάνει δικό της τον 25χρονο άσο του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά βέβαια είναι υποθετικά σενάρια, αφού καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στους "ερυθρόλευκους" και είναι άγνωστο κιόλας αν θα φτάσει το καλοκαίρι.

Άλλωστε, οι δύο κατώτερες των προσδοκιών σεζόν που έχει κάνει ο Φορτούνης, έχει ρίξει αρκετά τις μετοχές του και ενδεχομένως ακόμα και τα 7.000.0000 ή 10.000.000 ευρώ που τον κοστολογούν σε Γαλλία και Τουρκία αντίστοιχα, να κριθούν ότι είναι και υπερβολικά!

Ας σταθούμε όμως σε αυτό το σημείο στην περίπτωση της Μπεσίκτας, μιας και οι Τούρκοι θεωρούσαν ότι οι σχέσεις των δύο προέδρων, του Μαρινάκη και του Ορμάν, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υπόιθεση του Φορτούνη.

Υπάρχει όμως και ένας "παράγοντας" που λέγεται Σενιόλ Γκιουνές. Πρώτα απ' όλα ο τεχνικός των "μαυραετών" της Κωνσταντινούπουλης έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του Ταλίσκα για ακόμη μία σεζόν (σ.σ. είναι δανεικός από την Μπενφίκα).

Συν τοις άλλοις, ο Γκιουνές μιλώντας με φίλους του στην Γερμανία, πληροφορήθηκε ότι ο Μάριο Γκέτσε θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Ντόρτμουντ. Πληροφορήθηκε λοιπόν ότι ο Γερμανός άσος μπορεί να αποκτηθεί από την Μπεσίκτας με 10.000.000 ευρώ, όσο κοστίζει δηλαδή ο Φορτούνης.

Τόσο ο Γκέτσε, όσο και ο Φορτούνης είναι "92άρηδες", διανύουν το 26ο έτος της ηλικίας τους και κακά τα ψέματα, ο Γερμανός άσος κάνει μεγαλύτερο "γκελ" στους οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Οπότε, η ξαφνική παρουσία του Γκέτσε στο ρεπορτάζ της Μπεσίκτας σαν να δίνει την εντύπωση ότι υποχωρεί του Φορτούνη για το κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ