ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ερνάν Πέρες απέρριψε τον Ολυμπιακό"

"Ο Ερνάν Πέρες απέρριψε τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport", ο Ερνάν Πέρες, που το δεύτερο μισό της σεζόν 2013/14 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, απέρριψε πριν από λίγες ημέρες πρόταση των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης, αφού ο Φελίπε Πάρντο δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Sport", στο στόχαστρο των Πειραιωτών βρέθηκε ο Ερνάν Πέρες, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα το δεύτερο μισό της σεζόν 2013/14 ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θέλησαν να διαπραγματευτούν με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του Παραγουανού μεσοεπιθετικού, αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θέλει να πείσει τον προπονητή του, Ρούμπι να του εμπιστευτεί μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Άλλωστε, ήδη, του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, το οποίο σημαίνει πως βρίσκεται στα πλάνα του, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ο Πέρες αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλαβές, μετρώντας 12 συμμετοχές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ