ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ένχελς επιστρέφει στο πρωτάθλημα!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ένχελς EUROKINISSI

Όλα δείχνουν ότι ο Μποτία θα κάτσει στον πάγκο στο ματς με τον Παναιτωλικό (9/12, 19.30) και ο Μπιερν Ένχελς θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από ενάμισι μήνα.

Η ε μφάνιση του Ένχελς με την Γιουβέντους δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον Τάκη Λεμονή. Κι από τη στιγμή που ο Αλμπέρτο Μποτία είναι σε μία κατάσταση που τη μία μέρα πονάει και την άλλη είναι στο «παίζει – δεν παίζει», φαίνεται πώς έφτασε η στιγμή ο Βέλγος στόπερ να ξαναπαίξει βασικός στο πρωτάθλημα!

Η τελευταία φορά που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα σε ματς Σούπερ Λίγκας ήταν στις... 28 Οκτωβρίου στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Από τότε έχει «γράψει» στο πρωτάθλημα μόλις ένα ημίχρονο, αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης όταν αντικατέστησε τον Μποτία που ένιωσε ένα «τσίμπημα» στον δικέφαλο και αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα.

Ο Ένχελς λοιπόν προορίζεται για βασικός στην πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή των «ερυθρολεύκων» στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (9/12, 19.30), έχοντας για παρτενέρ του τον Σισέ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΜΑΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΖΟΡΙΑ» ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΠΕΝ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το Σάββατο (9/12) η επιθετική τετράδα του Ολυμπιακού. Όχι τόσο πολύ ως προς τα πρόσωπα των Φορτούνη, Μάριν και Ανσαριφάρντ που έπαιξαν λίγο έως καθόλου (Καρίμ) κόντρα στην Γιουβέντους. Κυρίως έχει να κάνει με το ποιος θα περάσει στο ένα «φτερό» της επίθεσης. Ο Σεμπά εκτός απροόπτου δεν θα είναι στην ενδεκάδα. Το πολύ-πολύ να είναι στην αποστολή.

Οπότε, ο κλήρος πέφτει σε Πάρντο ή Μπεν. Και οι δύο έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Όμως, ο Μπεν που θέλει ο Λεμονής σιγά-σιγά να τον καθιερώσει στα άκρα, ενδεχομένως να πάρει φανέλα βασικού και να μείνει στον πάγκο ο Κολομβιανός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ