ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Εμενίκε, ο Μίλιτς και τα έξι ματς ευκαιριών στον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έως τα Χριστούγεννα θα βγουν τα οριστικά συμπεράσματα στο λιμάνι, για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα. Πώς εμπλέκονται τα ονόματα των Τοροσίδη και Βέλλιου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος είχε πει ορισμένα πράγματα στους παίκτες αμέσως μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Είχε αφήσει αιχμές ότι όποιος δεν συνέλθει και δεν είναι αυτός που πρέπει στα ματς που απομένουν έως τα Χριστούγεννα, τότε θα έχει "θέμα" ενόψει Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι και ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τον Ατρόμητο είχε δηλώσει μπροστά στις κάμερες πώς "όποιος δεν ματώνει τη φανέλα, κινδυνεύει με αποχώρηση".

ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Βέβαια, έως τον Γενάρη απομένουν ακόμα δύο μήνες, αλλά είναι ολοφάνερο ότι τα έξι ματς που απομένουν για τον α' γύρο (5/11 Πλατανιάς εντός, 18/11 Λεβαδειακός εντός, 26/11 Κέρκυρα εκτός, 2/12 Απόλλων εντός, 9/12 Παναιτωλικός εκτός, 17/12 ΠΑΣ εντός) συν φυσικά τα δύο παιχνίδια του Champions League (22/11 Σπόρτινγκ Λισσαβώνας εκτός, 5/12 Γιουβέντους εντός), ενδεχομένως να είναι και τεστ για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν οι "ερυθρόλευκοι" την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι στον Ολυμπιακό έχουν προβληματιστεί με την υπόθεση του Χρβόγιε Μίλιτς. Δεν γίνεται τόσο ο Χάσι, όσο και ο Λεμονής να τον έχουν μονίμως εκτός αποστολής. Προφανώς και κάτι στραβό κάνει ο Κροάτης αριστερός μπακ.

Ήδη ακούγεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνονται για μία λύση στα άκρα. Π.χ. ο Τοροσίδης είναι ένα από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει και η αλήθεια είναι πώς "παίζει" από το καλοκαίρι.

Εκτός όμως από τον Μίλιτς, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι "άφαντος", ένας άλλος παίκτης που προβληματίζει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο ΕΜΕΝΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΒΕΛΛΙΟ

Δαπανήθηκαν ένα κάρο λεφτά για την απόκτησή του από την Φενέρ. Έχει ένα συμβόλαιο πάνω από 2 εκ. ευρώ. Πρόκειται δηλαδή για έναν ποδοσφαιριστή που χρυσοπληρώθηκε για να αποτελέσει τον βασικό φορ και από την αρχή της σεζόν μία φορά παίζει και πέντε είναι εκτός!

Ανάλογα με το πώς θα κυλήσει η ιστορία με τον Εμενίκε, ο οποίος παρεμπιπτόντως όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσει από το ματς με τον Πλατανιά (5/11, 15.00), θα κινηθεί ο Ολυμπιακός.

Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ο Νιγηριανός, τότε οι "ερυθρόλευκοι" δεν αποκλείεται να ψάξουν τον αντικαταστάτη του τον Γενάρη. Ωστόσο, θα πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι ορισμένα πράγματα: Πρώτον, αν αποφασιστεί ο Εμενίκε να αποχωρήσει από το λιμάνι, είναι ένα θέμα πώς θα το καταφέρει αυτό ο Ολυμπιακός.

Και δεύτερον, ποιος καλός επιθετικός μπορεί να βρεθεί τον Γενάρη για να βοηθήσει άμεσα τους "ερυθρόλευκους"; Ο Απόστολος Βέλλιος είχε "παίξει" τέλη Ιουνίου και πάντοτε είναι στα υπόψη. Όμως, φέτος με την Νότιγχαμ Φόρεστ έχει αγωνιστεί μόλις για... 74 λεπτά σε ένα ματς League Cup.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διεθνής διάκριση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Με κόσμο και στη Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός
Επιστροφή Ανσαριφάρντ με Πλατανιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ