ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο διάλογος Θεοδωρίδη με τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο διάλογος Θεοδωρίδη με τους οπαδούς του Ολυμπιακού
Σάββας Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη και ζήτησαν να μπουν στο προπονητικό κέντρο για να αποθεώσουν τους παίκτες, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να τους απαντάει πως όλοι στην ομάδα ξέρουν τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λεωφόρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League, οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη για να εμψυχώσουν τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του.

"Αφήστε μας να μπούμε μέσα και να τους αποθεώσουμε", ήταν τα λόγια των οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ρέντη, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να τους απαντάει:

"Επειδή έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, αυτές είναι ώρες αγωνίας και συγκέντρωσης. Νιώθουμε ήδη υποχρέωση που κάνατε τον κόπο και ήρθατε εδώ. Να πάνε όλα καλά και θα τα πούμε το βράδυ".

Ο διάλογος Θεοδωρίδη με τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Στη συνέχεια οι οπαδοί ζήτησαν να μπουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις "για να δείξουμε στους ξένους παίκτες τι σημαίνει το ντέρμπι", με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να τους λέει: "Ξέρουν τι σημαίνει το ντέρμπι. Μέρα και νύχτα τους μιλάμε για αυτό το ματς..."

Σημειώνεται πως έξω από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ