ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο αλλαγμένος Πάρντο διεκδικεί την ευκαιρία του

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο… τουρισμός του περασμένου καλοκαιριού στοίχισε ακριβά στον 26χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο και αυτή τη φορά επέστρεψε στους πρωταθλητές διαφορετικός.

Τις "τίμησε" δεόντως τις ταβέρνες της Ζακύνθου το περασμένο καλοκαίρι ο Φελίπε Πάρντο κι όταν έφτασε η ώρα να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό έμοιαζε περισσότερο με… καλοθρεμμένο τουρίστα, παρά με επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο Πάουλο Μπέντο αρχικά τον ανέχθηκε, διότι μάλλον δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, ο Κολομβιανός έπαιξε μάλιστα στα δύο ματς με την Αρούκα για τα προκριματικά του Europa League, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, στο πρωτάθλημα τον είχε μόνιμα εκτός αποστολής και τον Γενάρη ήρθε ο δανεισμός του στη Ναντ, που κι αυτός αποδείχθηκε άδοξος…

Το φετινό καλοκαίρι ο Πάρντο μάλλον κατάλαβε ότι ο περσινός τουρισμός του στοίχισε αρκετά. Εμφανίστηκε, λοιπόν, αδυνατισμένος κατά πέντε κιλά και με μια φυσική κατάσταση που δείχνει ότι δούλεψε πολύ μόνος του πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Διεκδικεί την ευκαιρία του ο Κολομβιανός και ο Μπέσνικ Χάσι από την στιγμή που τον πήρε στην αποστολή για το Βέλγιο είναι βέβαιο πως θα του την δώσει. Αν θα την αρπάξει ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι δείχνει μεγάλη διάθεση για να το προσπαθήσει…

Και να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ο Ολυμπιακός επένδυσε 5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα δηλαδή που δεν τα ξεγράφεις τόσο εύκολα. Και ο Πάρντο την πρώτη του χρονιά, όταν είχε γκολ και ασίστ στο ιστορικό διπλό με την Άρσεναλ και είχε γυρίσει μόνος του το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη (δύο γκολ), είχε δείξει ότι τα αξίζει αυτά τα χρήματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ