ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νωρίς για Ρομπέρτο

Νωρίς για Ρομπέρτο
INTIME SPORTS

Αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τι θα κάνει με το θέμα γκολκίπερ, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό.

Η επιθυμία του Ολυμπιακού να διατηρήσει στις τάξεις του τον Ρομπέρτο είναι δεδομένη, ωστόσο το θέμα του Ισπανού γκολκίπερ είναι περίπλοκο και εξαρτάται από την κατάληξη μιας σειράς γεγονότων που αφορούν έμμεσα ή άμεσα και την συγκεκριμένη υπόθεση.

Το μόνο βέβαιο είναι πως θα χρειαστεί υπομονή από πλευράς Ολυμπιακού έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τις προθέσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον άνθρωπο που θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της την επόμενη σεζόν.

Ως γνωστόν, το καλύτερο σενάριο για τους "ροχιμπλάνκος" (και κατ' επέκταση για τους "ερυθρόλευκους"), είναι η παραμονή του Τιμπό Κουρτουά στο "Βιθέντε Καλντερόν". Όμως η υπόθεση του Βέλγου γκολκίπερ είναι και αυτή με την σειρά της περίπλοκη, καθώς ανήκει στην Τσέλσι όπου όμως υπάρχει ο Πέτρ Τσεχ.

Ο Κουρτουά δεν θέλει να γυρίσει στο Λονδίνο για να κάθεται στον πάγκο, όμως στα 21 του είναι ο καλύτερος νεαρός τερματοφύλακας στον κόσμο και η τιμή του υπολογίζεται στα 25-30 εκ. ευρώ. Τι θα κάνει η Τσέλσι; Θα τον δώσει; Και αν τον δώσει, μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να πληρώσει τόσα λεφτά για γκολκίπερ;

Από την άλλη αν οι Ισπανοί χάσουν τον Κουρτουά, τότε θα στραφούν σε λύσεις τύπου Μογιά, Μανταντά, Λένο ή θα εμπιστευθούν τον δικό τους Ρομπέρτο; Ο αγγλικός Τύπος θέλει το θέμα Κουρτουά - Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης να ξεκαθαρίζει μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, οπότε πιο πριν είναι δύσκολο να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Ρομπέρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακού.

Επαφές έχουν γίνει και θα γίνονται ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά είναι είναι κατανοητό πως μιλάμε για μια περίπτωση που χρειάζεται υπομονή. Ακόμη είναι νωρίς, πολύ περισσότερο δε από την στιγμή που η παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο και τον παίκτη.

Ανάλογη με του Κουρτουά είναι και η επιθυμία του Ρομπέρτο. Δεν θα γυρίσει στο "Βιθέντε Καλντερόν" για να χαζεύει τις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο. Αν δεν υπολογίζεται για βασικός, θα προτιμήσει να μείνει στον Ολυμπιακό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για μια υπόθεση με πολλές παραμέτρους που είναι σε συνάρτηση η μια με την άλλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ