ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Ταπεινά και... διψασμένα"

Ντουρμάζ: "Ταπεινά και... διψασμένα"
Ντουρμάζ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League ο Τζίμι Ντουρμάζ, που ανέφερε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να πορευτούν για τη ρεβάνς "ταπεινά, αλλά με δίψα".

Ο Σουηδός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, είπε μετά την ήττα (1-0) του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ: " Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε καλούς συνδυασμούς με τους συμπαίκτες μας, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να σκοράρεις, όσο καλά και αν παίζεις. Είναι τόσο απλό. Τέλειωσε το πρώτο μέρος. Όλα παραμένουν ανοιχτά. Να γυρίσουμε τώρα σπίτι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, ταπεινά αλλά διψασμένα. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Σε ερώτηση για το τι παραπάνω πρέπει να κάνει στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός για να προκριθεί, είπε: " Να σκοράρουμε. Θα παίξουμε καλύτερα στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Εκεί είμαστε δυνατοί. Θα μας στηρίξει σίγουρα ο κόσμος μας".

Για το εφετινό του ευρωπαϊκό ντεμπούτο επεσήμανε: " Ένιωσα καλά. Δεν μπόρεσα να παίξω στο Champions League, αλλά αυτό πέρασε. Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρομπέρτο και αστοχία στοίχισαν στον Ολυμπιακό

Σίλβα: "Ανοιχτή η πρόκριση, να το γυρίσουμε στη ρεβάνς"

Πρατ: "Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη θα είναι η ρεβάνς"

Με 1-1 θα ήταν χειρότερα

Χάσι: "Κρίσιμα τα πρώτα 15-20 λεπτά στον Πειραιά"

Ιντέγε: "Έχουμε 100% πιθανότητες να προκριθούμε"

Τα βελγικά ΜΜΕ για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ