ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ στο Sport24.gr: "Τέλειωσαν όλα μετά το 1-0"

Ντουρμάζ στο Sport24.gr: "Τέλειωσαν όλα μετά το 1-0"
Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, δήλωσε στο Sport24.gr ότι μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ "πίστεψα ότι τέλειωσαν όλα και ότι θα βάζαμε και άλλα γκολ". (VIDEO).

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν ήταν βέβαιο ότι θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τελικά όχι μόνο συμπεριλήφθηκε σε αυτήν, αλλά ξεκίνησε και από το αρχικό σχήμα. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στο Sport24.gr λίγο μετά τη σπουδαία επιτυχία (4-0) της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ, λέγοντας ότι όλα κύλησαν τέλεια.

Αρχικά ανέφερε: " Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και νικήσαμε 4-0. Κάναμε τη δουλειά μας και ήταν όλα τέλεια. Όταν βάλαμε το πρώτο γκολ ήμασταν βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε να βάζουμε γκολ. Στο δικό μου μυαλό πίστεψα ότι εκεί τέλειωσαν όλα".

Για τη δική του εμφάνιση: " Με την εμφάνισή μου δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος, γιατί εξακολουθούσα να έχω ενοχλήσεις. Ήμουν και κουρασμένος. Κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε είναι σημαντικό, γιατί φτάνουμε όλο και πιο κοντά στον τίτλο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να νικάμε όλους τους αγώνες".

Για την Εθνική Σουηδίας : "Περιμένουμε αύριο να δούμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε. Όλες είναι καλές ομάδες".

Για το αν η τριάδα Ντουρμάζ-Μπεργκ-Ιμπραχίμοβιτς μπορεί να είναι στα τελικά του Euro 2016: "Φυσικά, θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόδειξη με ΦΠΑ 4 γκολ...

Σίλβα: "Έπαιξε μεγάλη σημασία το πρώτο γκολ"

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Μας λείψατε..."

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-0 HL 7η αγωνιστική

Συλλάβετέ τους...

Ιντέγε: "Όταν ανοίχτηκαν, βρήκαμε περισσότερους χώρους"

Μιλιβόγεβιτς: "Το σκορ δείχνει τη διαφορά ποιότητας"

Σίλβα: "Η ομάδα έχει την ικανότητα να βελτιωθεί κι άλλο"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ