ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Να δίνεις τα πάντα, ό,τι και αν συναντάς μπροστά σου"

Ντουρμάζ: "Να δίνεις τα πάντα, ό,τι και αν συναντάς μπροστά σου"
Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Το μήνυμα του Τζίμι Ντουρμάζ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και το φιλικό με τον Πανιώνιο στις 9 Οκτωβρίου.

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζίμι Ντουρμάζ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ στο 5-1 του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, ο οποίος δεν είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για το Champions League, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Σχετικά με την χθεσινή βραδιά!! Υπέροχο συναίσθημα που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, 1 γκολ και 1 ασίστ!! Όμως, το πιο σημαντικό είναι που συνεχίζουμε να νικάμε, 5 στα 5!! Να δίνεις τα πάντα, ό,τι και αν συναντάς μπροστά σου!!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντουρμάζ, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος φέτος και είναι από τους καλύτερους των Πειραιωτών.

Φιλικό με τον Πανιώνιο

"Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 11:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη τον Πανιώνιο. Ο αγώνας θα γίνει με κλειστές πόρτες για κοινό και media", αναφέρει το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού.

Το ποστάρισμα του Ντουρμάζ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ