ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις"

Ντομίνγκες: "Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις"
INTIME SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλά προετοιμασμένος για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο "Emirates" και ο ίδιος με τους συμπαίκτες του πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αργεντίνος υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, εφόσον του ζητηθεί από τον Σίλβα, ενώ τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και μπορούν να ξεπεράσουν την κακή παράδοση (12 ήττες σε 12 ματς) που έχει η ομάδα στην Αγγλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Στέφανος Λεμονίδης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες:

Τσόρι, πόσο έτοιμος είσαι να βοηθήσεις την ομάδα στο παιχνίδι;

"Νιώθω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Κι αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω".

Πόσο δύσκολο είναι να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Αγγλία ο Ολυμπιακός, Τσόρι;

"Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε ετοιμάσει καλά την ομάδα. Και πιστεύουμε την ομάδα. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Και μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις".

Είναι ο τρίτος σου χρόνος στον Ολυμπιακό. Πόσο έχει μεγαλώσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα;

"Έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και να μαζεύουμε βαθμούς. Εντός κι εκτός έδρας. Αυτόν τον σεβασμό τον έχουμε κερδίσει με ταπεινότητα και δουλειά".

Η Άρσεναλ στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της δεν τα πάει καλά. Που πιστεύεις ότι μπορεί να κριθεί το παιχνίδι;

"Το έχουμε προετοιμάσει καλά το παιχνίδι. Και ξέρουμε τι μπορούμε να δώσουμε ως ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ποιο παιχνίδι είναι εύκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ; Όμως ο μόνος τρόπος για να μεγαλώνεις τον σύλλογο στην Ευρώπη είναι να παίρνεις και τέτοια αποτελέσματα εκτός έδρας. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστείς σε διαφορετικό στυλ; Για παράδειγμα με την Μπάγερν ο Ολυμπιακός έπρεπε ν' αμυνθεί.

"Ο καθένας βλέπει το ποδόσφαιρο όπως θέλει. Το είχαμε προετοιμάσει το ματς με την Μπάγερν όπως πιστεύαμε ότι έπρεπε να το προετοιμάσουμε.

Όμως συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να τις υπολογίσεις όπως το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε από την Μπάγερν. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά εμείς συνεχίζουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ