ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Δεν γνωρίζω κάτι για το μέλλον μου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως δεν είναι ικανοποιημένος απ' το χρόνο συμμετοχής του, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει συζητήσει με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" για νέο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των "ερυθρολεύκων", Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του αγώνα κι έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος απ' το χρόνο συμμετοχής του, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει συζητήσει με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" για νέο συμβόλαιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα για τη φετινή σεζόν. Δεν είναι ευχάριστο για μένα ότι δεν έχω παίξει πολύ, όμως έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί όποτε έπαιξα έδωσα το 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Είναι αλήθεια πως μετά από τόσα χρόνια, όταν παίζεις με τα χρώματα μιας ομάδας, μετά από τόσο καιρό δένεσαι μαζί της και νιώθεις σαν οπαδός της. Είμαι ευτυχισμένος που βοήθησα και νιώθω ότι το έκανα με τον καλύτερο τρόπο.

Ειλικρινά για το μέλλον μου δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ακόμη, όμως ότι γίνει τελικά θα είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Είναι βέβαιο πως θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ