ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Δεν έχω άλλη επιλογή..."

Ντομίνγκες: "Δεν έχω άλλη επιλογή..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι Ντομίνγκες τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά μέχρι να πάρει την ευκαιρία από τον προπονητή του και εξέφρασε την χαρά του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1, ωστόσο προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Τσόρι Ντομίνγκες άκουσε ρυθμικά το όνομα του από τις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" με τη λήξη του ματς.

Το μήνυμα στήριξης στον Αργεντίνο που ήταν εκτός αποστολής ήταν ξεκάθαρο και ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την αναγνώριση που έχει από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ντομίνγκες μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να δουλεύει περιμένοντας την ευκαιρία από τον προπονητή του, ενώ εξέφρασε την χαρά του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League.

"Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί.

Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους "32" του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος γι' αυτό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 35χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Ντομίνγκες ρωτήθηκε και για την αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις:

"Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα κι ενώ την ίδια ώρα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Η διοργάνωση έχει διακοπεί και έχει περάσει τόσος χρόνος, αλλά δεν είναι στα χέρι μας. Όταν αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι, τότε θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Ο Αργεντίνος έδωσε και το σύνθημα για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο:

"Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και γι' αυτό στόχος μας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Θα ταξιδέψουμε στην Κύπρο για να δώσουμε το 100% και να αναδειχθούμε νικητές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Τσόρι ήταν το πρόβλημα;
Στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής ο Φορτούνης!
Μπέντο: "Πάντα επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση"
Αποθέωση για Ντομίνγκες απ' τους φίλους του Ολυμπιακού!
Στους "32" του Europa League o Ολυμπιακός, 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις
Τι συνέβη στο 61ο λεπτό του Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ