ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντέρμπι αιωνίων: Ο Ολυμπιακός καταθέτει έφεση για τη συνέχιση του αγώνα

Ντέρμπι αιωνίων: Ο Ολυμπιακός καταθέτει έφεση για τη συνέχιση του αγώνα

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής να συνεχιστεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το 70ο λεπτό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/3) έγινε γνωστή η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των αιωνίων την περασμένη Κυριακή (17/3). Σύμφωνα με αυτή ο αγώνας των δύο ομάδων θα συνεχιστεί κανονικά από το 70ο λεπτό όταν και διεκόπη μετά από απόφαση του διαιτητή, ενώ παράλληλα οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με μείον τρεις βαθμούς για τα επεισόδια, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καθώς και με πρόστιμο ύψους 94.500 ευρώ.

Το πρώτο σκέλος της απόφασης, που αφορά τη συνέχιση του ντέρμπι από το λεπτό που διεκόπη, δεν θα μείνει αναπάντητη από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση και για αυτό το λόγο θα ασκήσουν άμεσα έφεση κατά της απόφασης. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως η υπόθεση σχετικά με τη συνέχιση ή μη του ντέρμπι παραμένει ανοικτή μέχρι και την εκδίκαση της έφεσης των ερυθρολεύκων.

Όταν αυτή συμβεί τότε θα δούμε εάν και πότε θα συνεχιστεί το ντέρμπι από το 70ο λεπτό ή όχι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ