ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντελκούρ: "Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στη Ντιζόν ο Μπενζιά"

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ, μίλησε για την προσπάθεια απόκτησης του Γιασίν Μπενζιά και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχουν όλα τελειώσει.

Στην τοπική εφημερίδα Le Bien Public μίλησε ο πρόεδρος της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ. Αφού ανέφερε ότι το ενδιαφέρον για τον Γιασίν Μπενζιά κρατάει εδώ και καιρό, εξέφρασε την εκτίμηση πως την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει θετικά με τον χαφ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Είμαστε σε συζητήσεις για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ενδιαφερόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ καλός παίκτης που θέλει να έρθει εδώ και που δεν παίζει αρκετά στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συμφωνήσουμε με τη Λιλ, με την οποία έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο. Πιστεύω ότι τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα βρίσκεται στη Ντιζόν".

Την Πέμπτη (23/1) ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, η οποία συμμετέχει στο Σαμπιονά, είχε δηλώσει: "Ναι, θα μπορούσε να με ενδιαφέρει γιατί είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά, στα οποία δεν είμαστε δυνατοί. Πρέπει να δούμε και την πολιτική της Ντιζόν. Επικεντρωνόμαστε πολύ στην προσωπικότητα του παίκτη, στον χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά που μπορεί να έχει εκτός αγωνιστικού χώρου. Για τον Μπενζιά όλες οι ενδείξεις που έχουμε είναι θετικές, αλλά για να έρθει ένας παίκτης σ' εμάς, θα πρέπει να έχει τη θέληση να έρθει".

Ο 25χρονος χαφ έχει κάνει εννέα συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η νέα συγγνώμη, το πρόστιμο και ο "φευγάτος"
Ο προπονητής της Ντιζόν ομολόγησε το ενδιαφέρον για Μπενζιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ