ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Nτε λα Μπέγια: "Επόμενος στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Champions League"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια αναφέρθηκε στον αποκλεισμό απ' τη συνέχεια του Κυπέλλου, έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ οριοθέτησε τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση, ο αμυντικός των "ερυθρολεύκων", Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA και έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Στο παιχνίδι αυτό κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και εικόνα, χωρίς να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας, αλλά πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη".

Για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: "Υπάρχει κίνητρο, αυτό της νίκης. Είναι τελείως διαφορετικό να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς από ό,τι με έξι βαθμούς Πρέπει να πάμε εκεί και να δείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και για αυτό κατέκτησε τον τίτλο".

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: "Ήταν μία δύσκολη χρονιά αυτή που πέρασε, αλλάξαμε πολλούς προπονητές και η ομάδα κατάφερε να κάνει μία καλή σεζόν. Κάναμε καλά παιχνίδια, είχαμε καλή εικόνα και για αυτό πήραμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά την εικόνα μας, αφού ήταν μία δύσκολη σχετικά σεζόν".

Για τους προσωπικούς του στόχους για την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό: "Είμαι ικανοποιημένος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά θα θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτός είναι ο στόχος μας για την επόμενη σεζόν, να προχωρήσουμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Το επόμενο βήμα μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξουμε πάνω από όλα. Έχουμε την κακή εμπειρία από φέτος, το οποίο αποτέλεσε κακή εμπειρία για εμάς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ