ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντα Κόστα: "Μεγάλος στόχος να προχωρήσουμε στην Ευρώπη"

Ντα Κόστα: "Μεγάλος στόχος να προχωρήσουμε στην Ευρώπη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και τις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League.

Ο Μαροκινός αμυντικός του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (26/2, 19:30) για το πρωτάθλημα και τις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση με την Μπεσίκτας: "Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από το Champions League. Είχε κάνει μία καλή πορεία, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στα νοκ-άουτ. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: "Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά ο Ολυμπιακός διαθέτει ρόστερ με βάθος και έχει μεγάλο δυναμικό, όσο εκείνοι που παίζουν βασικοί όσο και εκείνοι που προέρχονται από τον πάγκο. Θεωρώ πως θα γίνει ένα rotation και από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το δυναμικό, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε".

Για το αν αποτελεί πρόκληση η πρόκριση στους "8": "Είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος να προχωρήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για εμάς αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε ένα καλό προβάδισμα στο πρωτάθλημα, το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια σε αυτό. Έχουμε και το Κύπελλο, όμως το Europa League είναι μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".

Για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής: "Είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία, πρέπει κανείς να προσαρμοστεί στο αφρικανικό ποδόσφαιρο και είναι διαφορετικό το στιλ. Και εμείς με το Μαρόκο προετοιμαστήκαμε για να είμαστε όπως πρέπει στη διοργάνωση. Τα δώσαμε όλα και ήμασταν από τις καλύτερες ομάδες. Χάσαμε από μία αντεπίθεση, σε μία ανόητη φάση, και κάναμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήταν μία καλή στιγμή στην καριέρα μου και κάναμε μία πολύ καλή διοργάνωση. Ήμασταν πολύ μαχητικοί".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Είναι μία ομάδα αρκετά σταθερή, που πάντα παλεύει για τα πλέι οφ, για εκείνους θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως εμείς δίνουμε ένα παιχνίδι Champions League και το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε, μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι και χρειάζεται να έχουμε σοβαρή αντιμετώπιση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο συνεπής ευρωπαϊκά Ολυμπιακός και το πολύτιμο μηδέν του Μπέντο
Ροντρίγκες: "Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία και ποιότητα ο Ολυμπιακός"
Μπέντο: "Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη…"
Το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ