ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Nottingham Post: "Τελείωσε με Τιάγκο, παίρνει Καφού από Ολυμπιακό η Νότιγχαμ"

Nottingham Post: "Τελείωσε με Τιάγκο, παίρνει Καφού από Ολυμπιακό η Νότιγχαμ"

Για την επικείμενη ανταλλαγή των Τιάγκο Σίλβα και Καφού μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού κάνει λόγο η Nottingham Post, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Για δανεισμό δύο δεξιών μπακ από πλευράς Φόρεστ κάνει λόγο επίσης το δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Τιάγκο Σίλβα από την Νότιγχαμ Φόρεστ και την ίδια ώρα να στείλει στην ομάδα της Championhsip τον Καφού, με την ηλεκτρονική έκδοση της "Nottingham Post" να υποστηρίζει σε δημοσίευμά της πως η ανταλλαγή έχει κλειδώσει και να επικαλείται μάλιστα το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις συγκεκριμένες μεταγραφικές υποθέσεις.

"Ο μέσος Καφού έπαιξε κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο του ματς στην Ελλάδα. Λέγεται πως ο 27χρονος θα καταλήξει στους κόκκινους που είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Τιάγκο Σίλβα να πηγαίνει στην αντίθεση κατεύθυνση.

Ο Καφού ήρθε από τον πάγκο για τον Ολυμπιακό το Σάββατο και πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 2-0 επί του Παναιτωλικού. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Sport24.gr ο Σίλβα αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο ανταλλαγής των δύο συλλόγων", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Εν τω μεταξύ, στο ίδιο κείμενο γίνεται λόγος για την επιθυμία της Φόρεστ να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού δύο παίκτες της που αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας από τη στιγμή που στο ρόστερ της ομάδας του Σαμπρί Λαμουσί υπάρχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις δεξιοί μπακ.

Όσο για τους επικρατέστερους για να αποχωρήσουν είναι οι Καρλ Τζένκινσον και Τεντάι Νταρίκα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η ομάδα του Νότιγχαμ είναι πρόθυμη να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνησή τους σε περίπτωση που βρει ομάδες να τους αποκτήσουν ως δανεικούς και να τους δώσουν χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα, πάει Νότιγχαμ ο Καφού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ