ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νοκ άουτ ο Ανδρούτσος, ερωτηματικό ο Φορτούνης ενόψει ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός μάχης ο Ανδρούτσος ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/9), αγώνα δρόμου θα κάνει ο Φορτούνης για να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας την Τρίτη (19/9).

Ο Έλληνας πολυσύνθετος μέσος υποφέρει από διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάσταση του θα αξιολογείται ιατρικά μέρα με τη μέρα το προσεχές διάστημα. Ωστόσο μάλλον δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της Κυριακής (24/9, 20:30) με την ΑΕΚ και πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους (27/9, 21:45) στο Τορίνο, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Και αν για τον Ανδρούτσο η κατάσταση είναι λίγο πολύ ξεκάθαρη, τουλάχιστον για το επόμενο δεκαήμερο, η αγωνία παραμένει για τον Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας διεθνής μέσος αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αστέρα και την Τετάρτη (20/9) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Η κατάσταση του επίσης θα επανεκτιμάται καθημερινά και την Παρασκευή (22/9) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του ή μη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Φορτούνης δεν θέλει με τίποτα να χάσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει και δύο μέρες πριν το ματς αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα. Αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στην διάθεση του Μπέσνικ Χάσι. Διαφορετικά θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπορεί ο Χάσι να γίνει Μίτσελ;
Οι τρεις στόπερ και ο άλλος τρόπος
Διάστρεμμα ο Ανδρούτσος, σφίξιμο ο Φορτούνης
Τουλάχιστον ο Χάσι είναι τυχερός
Ο Εμενίκε είχε τις λύσεις, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Αστέρα στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ