ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νοκ άουτ με Αστέρα ο Πάρντο

Νοκ άουτ με Αστέρα ο Πάρντο
Πάρντο INTIME SPORTS

Χωρίς τον Πάρντο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Κυριακής (29/11, 19.30) με τον Αστέρα. Ο Κολομβιανός έχει υποστεί ελαφρά σύσπαση στο δεξιό γαστροκνήμιο. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα. (VIDEO).

Με πολλή τακτική και δουλειά επάνω σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και σε στατικές φάσεις, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11) την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη.

Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Μποτία, μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας του. Πρόγραμμα με ατομική προπόνηση και θεραπεία έκανε ο Μπουχαλάκης. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο υπέστη ο Χουτεσιώτης. Ο Πουλίδο ακολούθησε και σήμερα θεραπεία, ενώ με μία ελαφρά σύσπαση στο δεξιό γαστροκνήμιο, λόγω κόπωσης, ο Πάρντο δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και προφυλάχθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας.

Δείτε και το πέναλτι... ραμπόνα του Ντουρμάζ από την προπόνηση του Σαββάτου...

Πέναλτι... ραμπόνα! Rabona penalty! #durmaz #olympiacos #training

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ