ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νιώθουν δικαιωμένοι στον Ολυμπιακό για το CAS

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το CAS θα συνεκδικάσει τις προσφυγές Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για το γνωστό θέμα της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ του Δικεφάλου και της Ξάνθης. Στον Πειραιά νιώθουν δικαιωμένοι για τη στάση τους από την αρχή σε αυτή την υπόθεση.

Συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων προσφυγών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αποφάσισε τελικά το CAS. Έτσι έγινε γνωστό τη Δευτέρα (18/5) και πλέον, τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι Θεσσαλονικείς θα παραστούν στο διεθνές δικαστήριο και θα αναπτύξουν τις θέσεις τους, για το γνωστό θέμα της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Στον Ολυμπιακό αυτή η απόφαση δεν ξένισε. Κάθε άλλο. Και μάλιστα στον Πειραιά νιώθουν απολύτως δικαιωμένοι για τη στάση τους από την αρχή σε αυτή την υπόθεση. Από το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ άλλωστε υπήρχαν δηλώσεις που είναι καταγεγγραμένες. Που τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει, ότι δεν θα μπορεί να αναπτύξει τις θέσεις του στο CAS. Έτσι, το διεθνές δικαστήριο ήρθε για να δώσει τη δική του διάσταση και κόντρα στις αρχικές προβλέψεις του κ. Μπαλτάκου, αποφασίζει συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έτσι θα βρεθούν στην ίδια αίθουσα του CAS, ο κάθε σύλλογος με τις θέσεις του και αναμφισβήτητα αποτελεί μια δικαίωση για τους «ερυθρόλευκους» που από την αρχή εκτιμούσαν πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. Σε αντίθεση με τις δηλώσεις του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ