ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικοπολίδης: "Χαρά που είμαι ξανά στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας"

Νικοπολίδης: "Χαρά που είμαι ξανά στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντώνης Νικοπολίδης που ανέλαβε υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19 ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα εργαστεί ξανά "στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας".

Ο αντικαταστάτης του Ρικάρντο Πέρες στην ακαδημία του Ολυμπιακού είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, όπως έγινε την Τετάρτη (23/10) επισήμως γνωστό. Ο επί σειρά ετών γκολκίπερ των "ερυθρόλευκων" εκτός από υπεύθυνος των ακαδημιών, ανέλαβε και χρέη προπονητή στην Κ19.

Την Πέμπτη (24/10) έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τα νέα καθήκοντα, αναφέροντας τα εξής: "Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά.

Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Υπεύθυνος των Ακαδημιών ο Νικοπολίδης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ