ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκη κορυφής ψάχνει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο χριστουγεννιάτικα ντυμένο "Γ. Καραϊσκάκης" (17/12, 15.00) με σκοπό να εκμεταλλευτεί την γκέλα της ΑΕΚ και να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αιφνιδιάστηκαν κατά κάποιο τρόπο στο Ρέντη. Δεν περίμεναν ότι η ΑΕΚ θα γκέλαρε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Για την ακρίβεια, περίμεναν ότι θα "σκόνταφτε" στις 6 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, στην 1η αγωνιστική του β’ γύρου.

Το... δωράκι όμως ως άλλος "Άγιος Βασίλης" το έκανε η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πάρει τελικά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο Λεμονής το έλεγε στους παίκτες από τις 12 Οκτωβρίου, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη κι ενώ οι "ερυθρόλευκοι" ήταν στο –5 από την ΑΕΚ.

"Κοιτάξτε τη βαθμολογία, κοιτάξτε τι λάθη έχουμε κάνει και αν είμαστε όπως πρέπει από τώρα και στο εξής, τα Χριστούγεννα θα μας βρουν στην κορυφή", είχε πει μεταξύ άλλων ο 57χρονος τεχνικός και τελικά βρίσκεται πολύ κοντά στο να δικαιωθεί.

Αρκεί φυσικά να ξεπεράσει σήμερα τον "σκόπελο" που ακούει στο όνομα "ΠΑΣ Γιάννινα". Οι Ηπειρώτες κατεβαίνουν στο Φάληρο με ένα σωρό απουσίες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εφησυχάζουν ο Λεμονής και οι παίκτες του.

Ήδη από χθες (16/12) ο Λεμονής εξήγησε στους ποδοσφαιριστές ότι ειδικά στο Καραϊσκάκη έχει βγει η... ψυχή τους αρκετές φορές μέχρι να πάρουν το τρίποντο απέναντι σε ομάδες που θεωρητικά είναι ασθενέστερες του ΠΑΣ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χριστουγεννιάτικα ντυμένο Καραϊσκάκη θα αποκτήσει – με αφορμή την γκέλα της ΑΕΚ – ένα ακόμα περισσότερο εορταστικό άρωμα. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σχεδόν σε όλο τον α’ γύρο να κυνηγάει πότε την ΑΕΚ και πότε τον ΠΑΟΚ. Για ένα διάστημα κυνηγούσε και τον Ατρόμητο!

Με νίκη επί του ΠΑΣ πατάει στην κορυφή και ο Λεμονής ασχολήθηκε αρκετά το τελευταίο τριήμερο με τον τρόπο εξουδετέρωσης του "Άγιαξ".

ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Όσο για ενδεκάδα; Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό πριν από οκτώ μέρες, δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Το πολύ να παίξει ο Μπεν αντί του Πάρντο και ο Οφόε αντί του Ταχτσίδη.

Περισσότερες πιθανότητες δίνονταν σε μία ενδεκάδα με τον Προτό στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί (δεξιά), Σισέ, Ένγκελς και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τους Ρομαό και έναν εκ των Ταχτσίδη ή Οφόε στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Ανσαριφάρντ, τον Μάριν στο ένα "φτερό" της επίθεσης και τον Πάρντο ή τον Μπεν στην απέναντι πτέρυγα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ