ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκη για τον... πειραματικό Ολυμπιακό στο φιλικό με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα σε θέσεις, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-2 του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού σε φιλική αναμέτρηση την Πέμπτη (6/9). Πήραν χρόνο συμμετοχής οι Γκιλιέρμε, Ναουέλ και Ζοζέ Σα.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης (6/9), όταν και πραγματοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και αρκετούς από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα και πρόσωπα σε θέσεις, ενώ στο φιλικό αγωνίστηκαν και οι Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Ζοζέ Σα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ, τον Πάρντο σε ρόλο δεξιού μπακ, τους Μιράντα - Πέιο (Κ-20) δίδυμο στόπερ και τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στον άξονα αγωνίστηκε ο Γκιλιέρμε (έβγαλε το 90λεπτο) με παρτενέρ τον Φετφατζίδη σε πιο προωθημένο ρόλο. Βρουσάι, Ποντένσε (κινήθηκε περισσότερο στον άξονα) και Ναουέλ ήταν η μεσοεπιθετική τριάδα στην πλάτη του φορ Μάνου.

Στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκαν τέρματα, με τον "Φέτφα" να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε συνολικά πέντε γκολ, τα τρία για τον Ολυμπιακό δια ποδός Μάνου, Γκερέρο και Φετφατζίδη.

Ο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει πράγματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της επόμενης εβδομάδας και την Παρασκευή (7/9) θα περιμένει τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα) πριν τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν τις ανάσες τους με το ρεπό του Σαββατοκύριακου (8-9/9).

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ