ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκες επί της ΑΕΚ για τις Κ-13 & Κ-14 του Ολυμπιακού

Νίκες επί της ΑΕΚ για τις Κ-13 & Κ-14 του Ολυμπιακού

Σε αναμετρήσεις για το "Attica Cup" και τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-13 & Κ-14, ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ με σκορ 1-0 και 5-0 αντίστοιχα. Νίκη στο πρωτάθλημα για την Κ-15 επί του Ατρόμητου, τον ΠΑΟΚ υποδέχονται οι Νέοι την Κυριακή (22/10).

Αναλυτικά η αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού:

Κ-14: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 5-0

Σε αγώνα του"Attica Cup", που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οΟλυμπιακόςκέρδισε μεσκορ 5-0τηνΑΕΚστην ηλικιακή κατηγορία Κ-14.

Η ομάδα τουΤάσου Πάντουέπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και έκανε επίδειξης δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 1ο γκολ του στο 8' με τον Χρήστου ενώ στο 30' και 36' σκόραρε δις ο Ποιμενίδης και διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 52' ο Μπομπότης "έγραψε" το 4-0 και στο 62' ο Φλώκος το τελικό 5-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος, τόνισε μετά από τον αγώνα: "Η ομάδα αυτή τη νέα χρονιά θα παίξει στο Πρωτάθλημα Super League. Εμείς ως προπονητές οφείλουμε να δουλέψουμε με τα παιδιά και να τους δείξουμε τις δυσκολίες της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα και τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη. Τώρα όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι ήταν ένας δικός μας μονόλογος. Μπράβο στην ομάδα μου για την εμφάνιση αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Στόχος της Ακαδημίας είναι να βγάλει παιδιά για τα μεγαλύτερα γκρουπ αλλά και για την πρώτη ομάδα".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:Κιοσσές (45' Αδαμόπουλος), Ρέτσος (53' Αρβανιτάκης), Γλογοβίτης, Μπομπότης (56' Μάνδρος), Κατσαούνος, Γιαλεδάκης (25΄Γιαννόπουλος), Σταυρόπουλος, Χρήστου, Φλώκος, Ποιμενίδης (53' Μπόλης), Αλέξης (55' Αναστόπουλος).

K-13: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0

Σε αγώνα του "Attica Cup", που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (21/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 1-0 την ΑΕΚ στην ηλικιακή κατηγορία Κ-13. Η ομάδα του Χρήστου Σκαλτσά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα γκολ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Αθανασίου με πέναλτι στο 18'.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:Κοκμοτός, Νίνος, Χουρδάκης, Δόριζας, Παρασκευάς, Σταράκης, Μουζακίτης, Χατζηοάνογλου, Τουλγέρογλου, Αθανασίου, Διαμαντόπουλος/ Φουστέρης, Ρουμελιώτης, Μπουμπουλίμα, Δρόσος, Τροιζής.

SL K-15: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-0

Σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρόμητου Αθηνών και διπλασίασε τις νίκες του.

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη, χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε άλλο ένα τρίποντο. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 7' με πλασέ ο Λιάτσος, μετά από ασίστ του Φρέρη. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες με πιο σημαντική εκείνη στο 79', όταν ο Συρμής έφυγε μόνος του στην κόντρα, σούταρε, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας αντέδρασε σωτήρια.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και για την προσήλωση στον στόχο. Η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη αλλά μέσα από τα παιχνίδια θα γίνουμε καλύτεροι. Τέτοιες ηλικίες θέλουν υπομονή και πολύ δουλειά και ατομικά αλλά και ομαδικά. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια".

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Τάκης Λεμονής και Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης (59' Γαρμπής), Κατσόγιαννης, Σπυριδάκης (67' Λιοφάγος), Ντόη, Κίτσος (74' Παπανικόπουλος), Πάστρας (77' Συρμής), Σταμούλης, Λιάτσος (76' Κασέμι), Καραπαναγιωτίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Νικολακόπουλος, Λεουνάκης (76' Μπισύρης), Ράπτης (80'+ Παρασχάκης), Ζαννής, Μπαγίκας, Καραμάνης, Οικονόμου, Γεροδημήτρης, Δαλαμήτρας, Παροτσίδης (66' Μουντές), Λάγγας (61' Καλομοίρης).

Με τον ΠΑΟΚ οι Νέοι

Για την 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (22/10, 12:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον ΠΑΟΚ, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, μετά την ήττα της από τον Πανιώνιο στην 7η αγωνιστική, έχει μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα ενώ ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος, αφού έχει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Για τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κουγιός, Γαλούπης, Τσιμπούκας και Ντουμάνης, ενώ μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (21/10) οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, είπε για το παιχνίδι: "Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για έργα. Είμαστε η καλύτερη Ακαδημία της χώρας και πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά οι παίκτες μου είναι για τα δύσκολα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ