ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο ταξίδι Μανιάτη στην Ρώμη

Νέο ταξίδι Μανιάτη στην Ρώμη
Μανιάτης INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του Ολυμπιακού επισκέφθηκε και πάλι τον Dr Πάολο Μαριάνι, ο οποίος του είχε κάνει την επέμβαση στους χιαστούς τον περασμένο Μάρτιο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Μανιάτη στην αγωνιστική δράση; Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ένα ταξίδι στην Ρώμη για να τον ξαναδεί ο Dr Πάολο Μαριάνι που τον είχε χειρουργήσει στους χιαστούς τον Μάρτιο, με σκοπό να ενημερωθεί κιόλας για το πότε θα είναι σε θέση να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Πέρα από κάποια φιλικά που έπαιξε με Μπεσίκτας και Κατάρ, ο Μανιάτης βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής. Από τη μία είχε πάθει έναν ερεθισμό στο γόνατο σε μία προπόνηση μετά τον Δεκαπενταύγουστο που τον πήγε πίσω.

Το ξεπέρασε το πρόβλημα και κατάφερε να μπει στην 18άδα με την Μπάγερν Μονάχου. Όμως, στο πρωινό χαλάρωμα ένιωσε μία ενόχληση και μοιραία αποκλείστηκε.

Ο Μανιάτης γενικότερα δεν φόρτσαρε στο Ρέντη. Πολλές φορές μάλιστα ακολουθούσε και ατομικό πρόγραμμα. Τις τελευταίες μέρες απουσίαζε από το Ρέντη και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν διέρρευσε το παραμικρό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε το ταξίδι – αστραπή στην Ιταλία για να τον ξαναδεί ο χειρούργος που του έκανε την επέμβαση.

Το πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα με σιγουριά. Πάντως, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα "φάει" και όλο τον Οκτώβριο.

Πάντως, η πρόθεση στον Ολυμπιακό είναι να μην τον ζορίσουν και να μην αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του αν δεν είναι 100% έτοιμος…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ